tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Puruharjoitukset

Tänään vähän taannuttiin mun pureskelussa. Laitettiin keppeihin verkot. Ne oli muuten tosi helpot pujottaa. Kaikki länderit kiinni tolppaan ja siitä sit yksitellen pujotteleen. Palkkana toimi pallo. Kuje pääsi ekana ja sillä oli hyvä vire. Amalla yksi toisto, haki hyvin ite oikeaan väliin, vauhti ja itsenäisyys oli se mitä haettiin, mutta vauhti ei vielä ollut kummoinen. Palkkautui hienosti pallolla. Pila vapautui viimeisenä ja säntäsi ekana hyppimään mua päin ja pureskelemaan käsiä. Auts! Pikkaisen liikaa riekkuenergiaa. Meni melkoinen tovi ennenkuin pentu rauhoittui. Muutamat hyvät toistot saatiin kepeillä.



Vielä saa muutaman toiston ottaa koko verkoilla ennenkuin miettii ekan kaaren poistoa. Pila ei vielä ole ihan tajunnut keppien ideaa, vaikka viimeisessä pujottelussa oli jo hyvä rytmi. Sisäänmeno on sille ihan mysteeri vielä. Kerran se kiersi koko kepit kun huiskautin kädellä. Varmaan liitti sen puunkiertoon.

Otettiin pientä ratapätkääkin. Kuje oli aluksi innoissaan, mutta tiukan käännöksen jälkeen sen vire laski. Käännös meni hyvin, mutta sen jälkeinen elämä sitten lössähti. Ollaan venytelty, että jumeista ei pitäisi olla kyse. Ehkä sitä ei vaan ole palkattu fiksusti käännösten jälkeen. Otin sitten pelkkiä käännöksiä palkalla ja Kuiskis muuttui iloisemmaksi. Jätettiin sen osalta siihen. Mielenkiintoinen huomio kaikkineen. Pitää ottaa huomioon tulevia treenejä suunnitellessa.



Piupau otti samaa pätkää, mutta pari hyppyä kerralla. Rimat oli 30:ssä. Vähän mietin kuvia kattellessa pitäiskö pikkuhiljaa nostaa 35:n. Ens viikolla ois tiedossa hyppytreeni, että vois konsultoida valmentajan kans. Alussa Pila malttoi pysyä paikoillaan, mutta kun se vähän väsyi niin alkoi hiippailu. Pitää muistaa käydä välillä palkkaamassa paikoillaan pysymisestäkin.



Mulla ittellä oli kädet ja vartalo ihan hukassa. Nykyisin sentään tiedostan sen, kun vaan vielä osais muuttaa ohjaukseen nää oivallukset. Suurimman osan virheistä tajusin vasta jäähdyttelylenkillä käydessäni treeniä päässäni läpi. Osan havaitsin jopa ihan ihmeteltyäni miksi koira menikin ihan väärältä puolelta, niin että pääsin tekemään oikeamman liikkeen kentällä. Ja sitten on tietysti kaikki ne mitä en edes tajunnut. Ei ole helppoa. Enkä vieläkään tiedä millä saisin itseni ajoittamaan paremmin. Siinäpä sitä onkin pohdittavaa kesäksi.

Ei kommentteja: