sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

OT: Lakkoilua ja addiktioita

Olipa tuossa muutama viikkoa takaperin vähän puhetta, että mihin kaikkee sitä on koukussa. Totesin olevani koukussa ainakin nettiin, kirjoihin ja kahviin. Netitönnä on tullut oltua muutosta asti, joten siitä on ollut pakko vierottua, vaikka se ei helppoa ole ollut.

Viikko takaperin vietin sunnuntain ilman kahvia. (Yleensä juon sellaisen pannullisen tai pari. Maitoa on kahvini seassa puolet ja aika usein piristeenä vanilijakastiketta.) Muisku ihmetteli, kun en ollut yhtään juonut ja kyseli vieroitusoireita. Ihan hyvin meni sunnuntai ilman kahvia, joten päätin kiusakseni olla maanantainkin juomatta, ja tiistain ja ja.. Niinpä meni viikko ilman kahvia.

Maanantaina piipahdimme Tampereen kirjastossa. Marssin ensimmäiselle hyllylle ja pinosin hetkessä kymmenen kirjaa käsiini. Muisku pakotti minut palauttamaan osan takasin hyllyyn, joten lainasin vain viisi. On niistä vielä puolitoista lukematta. Joku addiktiohan on pakko pitää.

Olen myös aika pahasti koukussa karkkeihin. Lauantaina sovimme pikkusiskoni Sanvrianin kanssa, että emme söisi karkkeja enää tässä kuussa. Kahden viikon karkki lakko olisi edessä. Pakko se on yrittää pitää, kun olen sen nettiin tunnustanut. Lakon kunniaksi join tänään espressoa. Isi sanoi, ettei se ole oikeastaan kahvia, vaan espressoa. Samaan tapaan kun keksit eivät ole karkkia. :D

Ei kommentteja: