maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Tavarat alkavat löytää paikoilleen

Kiitos asennuspartion alkavat tavarat ajautua pikkuhiljaa paikoilleen. Kaikki huonekalut ovat nyt suurinpiirtein niillä paikoilla mihin ne tulevat jäämään. Lattiat ovat vielä laatikoiden peitossa, mutta sinne on tullut kulkuväyliä. Jopa minun sänkyni on käännetty normaaliin asentoon ja siinä voi jo nukkua.

Koirat ovat sopeutuneet uuteen asuntoon yllättävän mutkattomasti. Varmasti se, että ne saivat olla hoidossa suurimman häslingin ajan auttoi. Edellisessä asunnossa Onni ja Amandan jäivät molemmat koulupäivän ajaksi minun huoneeseeni ja Leela jäi keittiöön. Uudessa asunnossa Amandalla on oma huoneensa häkissä (eteisessä), Onni jää minun huoneeseeni ja Leela asuttaa muiskun huonetta. Onnia ja Amandaa ei ole häirinnyt, etteivät ne saa enää olla samassa huoneessa. Amanda on ominut häkin aivan itselleen ja viihtyy siellä todella hyvin.

Ensimmäisellä lenkillä löysimme kakkapussiautomaatin. Eli asuinpaikka on täydellinen :D Ihan talon vierestä alkaa kiinnostavan näköisiä polkuja. Mukavaa, ettei tarvitse ensin kävelle korttelin verran jalkakäytäviä ennenkuin löytää ensimmäisen ruohotuppaan. Meillä on ihan pihassa nurmikko. Koiria liikkuu ympäristössä enemmän kuin ennen.

Uusi kämppämme on ihana :)

Ei kommentteja: