sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Kepitön kakkosten kisa

Nyt on kakkosluokka Aman kanssa korkattu. Olipahan järkytyksiä täynnä koko kisapäivä. Ensinnäkin melkolailla sen jälkeen kun saavuttiin paikalle niin kerrottiin, että rataan tutustuminen alkaakin etuajassa. Kannatti tosiaan tulla se puoli tuntia etukäteen. Sitä paitsi ihan hyvä siinä mielessä, ettei tarvinnut odotella. Ainoa huono puoli, että en ollut lainkaan valmis menemään rataantutustumiseen.

Kurkin rataa reunalta ja pikkuhiljaa alkoi hahmottua se, että siellä ei näkynyt keppejä. Mikä ihmeen rata se sellainen on jossa ei oo keppejä? No se on tietty mulle ja Amalle sopiva rata :D

Ensimmäinen ajatus tutustumisessa oli, etten opi rataa millään. Sehän on ihan liian vaikea ja pelottava ja ja ja... Piti oikeasti miettiä että miten ohjaisi. Kun vihdoin sain pahimmat paniikit haidutettua aivoista niin alkoi ohjaussuunnitelma hahmottua.

Radalle päästiin kolmantena. Amanda varasti taas vähän lähdössä. Se oli aika hermona, mutta mä olin itse vielä pahemmin. Ääni tärisi ja nousi ihan korkeuksiin. Puhumattakaan, että koira oli hukkua. Eiliseen verrattuna oli ohjaus aika könkköä ja se näkyi Aman liikkeissä. Tarkoitus oli nautiskella vaan menosta, mutta olin niin hermona, että me ei oikeastaan nautiskeltu niin paljon kun eilen.

Amanda meni kivasti ja noudatti kuuliaisesti mun käskyjä. Se irtos taas varsin kivasti putkiin. Eilen menin lähinnä valssiin luottaen, mutta tänään tein vähän erilaisia ohjauksia. Sekin varmaan osaltaan lisäsi kankeutta. Maaliin saavuttiin nollalla ja koska sillä päästiin kolmannelle sijalle, niin taisi olla kakkosten eka nousunolla.

Viikonloppu on ollut ihan mieletön. Ensinnäkin pitää onnitella Pasia ja Vipua, joiden nollavoittojen putki senkun jatkuu. Tää kaksikko on kyllä ihan lyömätön. Meidän tulevaisuuden tavoite on joskus voittaa Vipu ja Pasi ;) Siinä missä me ollaan Aman kanssa kerätty nolla päivässä, niin tämä kaksikko on vetäissyt neljä nollavoittoa putkeen.

Nyt sit junaan lepäilemään ja suunta kohti Tamperetta. Seuraat kisat käydäänkin sillä suunnalla. Ilmoitin Amandan nimittäin heti muutamaan starttiin. Pitäis vaan saada ne kepit kuntoon... Tälläisiä kepittömiä ratoja tuskin tulee usein vastaan. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA!!!!
ps itse olen törmännyt kepittömään tasan kerran ja silloin tuomari sanoi "unohtaneensa" ne piirroksesta :ö) Joten kyllä niitä kannattaa reenata :-), siellä ne yleensä radalla kököttää....