maanantaina, heinäkuuta 11, 2011

Tiistaikisat Oulussa

Agileiriltä suunnattiin Ouluun kisaileen ja kesäloman viettoon. Ama ei juoksun vuoksi päässyt maanantaina startteileen. Toisaalta oli tosi kiva olla vaan katsomassa. Kujeelle hyppikseltä harmittava vitonen kiellosta joka oli selkeä ajatuskatkos. Agirata meni hyllyksi, mutta koska kontaktit otettiin oikein Kuje ansaitsi makkaran.

Tiistaina starttasi Pila ykkösissä. Jarmo Jämsällä oli aikas kivan tuntuiset radat, vaikka hyppiksen rataan tutustuessa olikin sellainen olo, että en tiedä miten ohjaan. Mutta me aletaan Pilan kanssa kehittyä ja ehkä pikkuhiljaa löydän oikean tavan ohjata. Rata oli ehkä meidän paras tähän asti siitä huolimatta, että seisoin tiellä ja huidoin niin, että rima tippui ja takanaleikkaukset oli tuskaisen myöhässä. Tehtiin kuitenkin luokan nopein aika ja rimasta huolimatta päästiin kolmanneksi.

Video

Agiradalla tiesin, että on aika iso riski, että Pila karkaa A:lle ennenkuin sinne pitäisi mennä. Olin nähnyt miten mini-luokassa joku sinne kirmasi. Ja silti kuvittelin, että pelkkä tässä-sana ennen hyppyä riittäisi. Joopa joo, Amanda ois kääntyny... Mutta siis olin ohjaamassa Pilaa, joka lukitsi jo heti A:n nähdessään sen, varsinkin kun mun hartiat vielä osoittaa ihan oikeaan suuntaan. Ihan turha kiljua, mutta kiljuinpa silti. Ihan kivat kontaktit, tulipa seisotettua oikein kunnolla, ja olen oikein tyytyväinen keppeihin. Koira on hieno, ohjaaja ei ihan vielä osaa.

Video

Leiriltä tarttui sellainen mukavan leppoisa fiilis, joka kantoi kisoihin asti. Tuntui hyvältä mennä Pilan kanssa. Mä niin tykkään tuosta koirasta! Nyt tekisi mieli kisata lisää, mutta näillä näkymin ei päästä ennen elokuuta minnekään. Ja jossain vaiheessa syksyllä tietenkin alkaa juoksutkin. No mikäs kiire meillä.

Ei kommentteja: