tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Iloista itsenäisyyspäivää!

Viikonloppu meni reissatessa. Lauantaina lähdin aikaisin aamulla Amandan kanssa Kipalaan. Ams jäi sinne ja me muut suunnattiin kohti Messaria tai itseasiassa se kaiketi on HeWi. En ollu ilmoittanu yhtään koiraa kehään. Oli vähän outoa olla liikenteessä ilman koiraa, mutta toisaalta myös erittäin rentouttavaa. Katselin länderikehän ja suuntasin sen jälkeen shoppailemaan. Meillä oli roturisteytystoimikunnan palaveri, jota varten ylipäätään lähdin Helsinkiin. Sen jälkeen ehdin vielä nähdä miten Muru oli leokehässä VSP-VET.

Kaunis Tikkis <3
tikkis

Sunnuntaina suunnattiin Aman kanssa uuteen Satulinna-halliin valmennusryhmän toiseen Niinun pitämään koulutukseen. Eikä eksytty matkalla kuin viisi kertaa... Jostain kumman syystä osasin jokaisen käännöksen kohdalla valita juuri sen väärän suunnan. Taitopa sekin. Paluumatkalla hairahduttiin väärään suuntaan vain kerran ja silloin mulla oli kartturikin mukana.

Oltiin muuten kuulemma ensimmäiset vieraat hallissa. :) Kivaa oli. Koulutus oli hyvä, Ama oli taitava ja yleinen fiilis ihan parhautta. Meillä on vaan aika mieletön seura. Tuloslistoissa ei kärkytä lähelläkään kärkeä, mutta yhteishengessä ollaan huipulla. Kiitoksia kaikille seurasta!

Niin ja hauskaa itsenäisyyspäivää vaan kaikille :)

Ei kommentteja: