tiistaina, tammikuuta 24, 2012

Tapa pentuluokassa

Sunnuntaina suunnattiin Tapan kanssa kohti Turkua Päivin kyydillä. Tapsu pääsi ensimmäistä kertaa kehään. Eihän me tietenkään oltu edes treenattu mätsäreissä ja se kyllä näkyi esiintymisessä. Näyttelypaikalla Turun Messukeskuksessa Tapa oli helppo kaveri. Seurasi kiinnostuneena ympärilleen eikä stressannut menosta.

Paikalla oli Tapan lisäksi kaksi Tapan veljeä pentuluokassa. Oli kyllä niin kiva nähdä pitkästä aikaa sisaruksia. Ja meidän kanssa samassa seurueessa oli lisänä Jakke-länderi. Kaikki neljä pyörivät tyytyväisinä vierekkäin, välillä olisi pentujen tehnyt vähän mieli laittaa leikiksi. Aika ennen kehää meni hyvin jourutessa, eikä loppujen lopuksi suuremmin ehditty treenata, vaikka alun perin pitikin ennen kehää vähän harjoitella.

Kehässä Tapa liikkui ihan kivalla ravilla aina silloin kun malttoi ravata eikä pomppinut ylös-alas. Pöydällä sitä jännitti kovastikin tutkiminen ja Tapa halusi nojailla minuun. Antoi katsoa hampaansa ja käännellä kyllä, mutta vähän reippautta olisi syytä saada pöytäesiintymiseen. Tuomari sanoikin, että kannattaa ehhkä harjoitella lisää pöydällä olemista. Kysyi vielä haluanko katsottavan pöydällä vai maassa. Luulenpa, että se maassa katsominen olisi mennyt paremmin, koska maassa Tapa oli paljon rennompi..... No treeniä lisää. Seisominen sujui kivasti ja kaikkineen meillä oli Tapan kanssa hauskaa, joten hyvä mieli jäi ensimmäisestä näyttelystä.

tapsutti

Tapan arvostelu:
Torbjörn Skaar, Ruotsi: "Well balanced. Very nice feminine head. Dark Eyes. Good ears. Very good body & bone. Well angulated front & rear. Moves well. Well presented." (Käyttäytyminen: rodunomainen) Pentuluokka1, KP, VSP

tapan korvat

Tapsun korvat ovat vielä kaksi päivää teipistä irroittamisen jälkeen nätisti. Ohoo.. Onkohan meillä sittenkin toivoa niiden suhteen?

Turun reissu oli tosi mukava. Jotenkin agilityinnostuksen jälkeen näyttelyt ova muuttuneet aika puiseviksi, mutta hyvässä seurassa aika kului sukkelaan ja oli hauskaa. Seurustelupuoli taitaakin näyttelyissä olla minusta kiinnostavampaa kuin itse kehätouhu. ;)

Tänä vuonna tulee varmasti suunnattua kehiin. Vielä on auki, että mihin näyttelyihin mennään, mutta jonnekin. Tapan kanssa ihmetellään junnuluokkaa ja Pilalle ja Kujeelle voisi yrittää metsästää sertejä. Tai ainakin Pilalle, Kujeen kanssa olen vähän luopunut toivosta. :D

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Näin sut näyttelyssä, kun kävelitte harjiskehän ohi. :)