tiistaina, huhtikuuta 03, 2012

Turuuus

Turun reissu tehty. Mikä siis todellisuudessa tarkoitti sitä, että menin Raisioon kyläilemään, kisasin Liedossa ja Turkua oli reissussa mukana vain pieni kiertolenkki kotikulmilla. Jännästi kaikista niistä paikoista joissa olen asunut vain Muhkurin talo tuntuu kotitalolta. Sieltä on paljon hyviä ja iloisia lapsuusmuistoja.

Meidän kyläilyt meni paremmin kuin osasin odottaa. Neljän länderin lauma kun on melkoinen sähläjengi, enkä aikaisemmin ole yksin koko porukkaa tainnut missään kuskata. Vaan koirat käyttäytyi oikein kiltisti ja tykkäsivät kovasti jopa kyläpaikan vuoden ikäisestä lapsesta, vaikka eivät niin pieniä lapsia juuri ole nähneet.

Varsinkin Tapa oli tosi positiivinen yllätys. Se on välillä saanut "paniikkikohtauksia" erilaisista asioista, mutta juoksun jälkeen se ei ole säikkynyt niin paljon. Se moikkaili ihan rohkeasti ihmisiä ja liikkui reippaasti joka paikassa. Se on saanut itsevarmuutta ja toivottavasti tämä suuntaus jatkuisi. Olen niin tyytyväinen sen kehitykseen.

tapsu tuolilla

Matka oli niin keväistä, mutta Tampereelle palatessa koitti talvi. Piha oli palatessa paljon lumisempi kuin lähtiessä ja lisää tuntuu kerääntyvän. Onneksi kennelyskäkarenssi on ohi, joten voidaan sentään treenata hallilla, koska kepit on jälleen lumen alla. Ja sitä paitsi kontaktit on tällä hetkellä suurin murheenaihe. Sikäli ei hukuta lumeen.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: