keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2012

Loma ohi

mustikassa

Loma ois ohi ja arkinen aherrus taas edessä. Aika paljon tuli reissattua länderimobiililla. Jostain syystä yksikään reissu ei menny ihan ongelmitta. Aina oli jotain pientä uutta jännitystä. Savonlinnan reissulla loppui vesi kesken kaiken. Karsintojen katsomismatka meni hyvin siihen asti, että valot ja pyyhkimet lakkas toimimasta. Joka kerta on kummiski kotiin selvitty :)

Yllättäen lomasta aika paljon meni agin parissa. Oltiin muutamillakin kisareissuilla ja treenattiin innokkaasti. Loma huipentui karsintojen katsomiseen. Oli hienoa seurata osaavia koirakkoja. Sääli, ettei pääse MM-kisoja katsomaan.

Treenikausikin on loppunut ja uusi alkanut. Katko oli oikeastaan SM-kisojen kohdalla. Tavoitteena olisi kerätä ensi kesäksi SM-nollat. Kuje onkin V:n kanssa siinä hyvässä vauhdissa ja Amankin kirjaan on merkitty pari nollaa. Pilan kanssa pitäisi ensin päästä kolmosluokkaan, mutta ehkä jossain vaiheessa opin ohjaamaan sitä parin puhtaan radan verran. Tipsutapsulla tavoitteena on kaikkien esteiden opettelu. Vielä on kepit ja kontaktit ihan vaiheessa. Ei se valmis kisaiän koittaessa (marraskuussa) ole, mutta jos sille pikkuhiljaa saisi kepit opetettua ja pääsisi alkuun kokeilemaan hyppiksiä. Ja tavoitteena olisi kyllä kisavalmius ensi kesäksi.

Pikkuhiljaa jos alkaisi palailla lomatunnelmista ja alkaa suunnitella tarkemminkin kaikkea.BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: