keskiviikkona, syyskuuta 05, 2012

4 koiraa lääkärissä

Tänään vietettiin aamu eläinlääkärissä kaikkien neljän koiran kanssa. Ama pääsi helpoimmalla ja sai vain rokotukset. Kujeelta otettiin verikoe ja tuikattiin sille kuten kaikille muillekin rokotteet. Verikokeen tuloksetkin saatiin paikan päällä ja munuaisarvot on normaalit, vaikka Kuje syö normiruokaa jo puolet, joten kohta päästään munuaisruoasta kokonaan eroon ja voidaan vihdoin todeta, että Kuje on terve. :)

Tapalla oli pisin tutkimuslista. Sen polvet kopeloitiin ja tuloksena nätit nollat. Polvitulokset on viralliset, röntgenkuvien virallisia tuloksia pitää vielä odottaa. Kyynärät näyttivät siisteiltä ja lähtivät nollina. Selän olisi saanut virallisena, jos Tapa olisi ollut yli kahden, mutta nyt otettiin epävirallisena ja hyvältä näytti. En itseasiassa tiedä millä kirjaimella lonkat lähtivät. Lonkkamalja on vähän matala. Arvio taisi olla B, mutta voivat olla mitä vaan A:n ja C:n väliltä. Siistit ovat silti.
tapa

Piupau kävi pari viikkoa sitten fyssarilla, joka huomasi vasemman kintereen naksuvan. Mitään ero liikkeessä ei oltu huomattu, eikä se ole reagoinut siihen mitenkään. Pari viikkoa ollaan lepuuteltu jalka. Tutkimuksissa jalka naksuikin vähemmän, mutta nyt Pila reagoi sen kääntelyyn. Kinner kuvattiin ja epäilys on rasitusmurtuma. Pari viikkoa vielä lepuutellaan teipattua jalkaa ja katsotaan uudestaan. Hyvä fyssari on kyllä onni.
piu

Pilalta kuvattiin samalla selkä ja luupiikki on pysynyt samanlaisena. Ei näy sillottumia ja selkä on muuten siisti. Hyvä, hyvä.

piu ja taps

Lisäilen Pilan ja Tapan röntgenkuvat nähtäväksi, jahka saan uuden ulkoisen cd:n lukijan toimimaan. Tosi kivaa kun kuvat saa nykyisin itselle.
piu

Tapan röntgenkuvat
Pilan uudet röntgenkuvat on lisätty vanhaan kansioon

Ei kommentteja: