tiistaina, heinäkuuta 09, 2013

Tien päällä

Jaahas. Mun puhelimeni hukkui edellisen alueellisen valmennuksen aikaan. Satoi kaatamalla vettä ja iPhone oli sadetakin taskussa muovipussissa. Surkea sadetakki ja huono muovipussi. Jouduin joka tapauksessa vaihtamaan puhelinta ja pitkän pohdinnan ja pähkäilyn jälkeen siirryin nelosesta neljä-ässään. En vaan ollut pitänyt iCloud-palvelua päällä, joten jouduin päivittämään kaikki sovellukset uudelleen enkä enää muista mikä blogi-sovellus mulla oli tähän Touhukirjaan. Bloggerin oma on hyvin, hyvin huono. Kuvat menee kännykällä päivittäessä päin honkia. Tarttee jostain keksiä uusi toimiva.

reissukuva

Onneksi mulla on mukana myös läppäri, niin pääse päivittämään kunnolla. Piti pitkästä aikaa napsia kuvia oikein järkkärilläkin. Jos vaikka saisi ihan jotain reissupäiväkirjan tapaista aikaiseksi. Mulla on nyt pari viikkoa lomaa ja V:llä koko kuukausi. Jätin omasta omasta pari viikkoa syksyyn sikäli mikäli Piun pentusuunnitelmat etenisi toivotulla tavalla, niin siihen olisi kiva käyttää pari viikkoa.

reissukuva

Koirat matkustaa tyytyväisinä. Tapa ja Pila pöydän alla häkissä sekä Kuje ja Amanda kylppärissä. Ama  stressaa välillä. En tiedä miksi. Se on aina ollut sellainen, että hermoilee kaikesta. Asuntoautossakin se on välillä rento ja toisinaan taas läähättelee ja tutisee. Kujeella ja Pilalla ei koskaan mitään ongelmia ole ollutkaan ja Tapakin on nykyisin autossa ihan kotonaan. Se on koirista ainoa joka osaa itsekseen hypätä alkoviin nukkumaan ja pomppiikin sinne innoissaan, vaikka ensi alkuun se olisi siellä ihan paniikissa. Se on semmoinen kiipeilijämarakatti.

reissukuva

Matka taittuu Länderimobiilin vauhdilla. Toisin sanoen rekat painaa ohi. Vaan mikäs kiire lomalla olisikaan. Parhaillaan ollaan matkalla Raaheen ja siitä sitten Ouluun porukoille. Illalla ois tarkoitus juosta pari starttia ja siinäpä tän reissun koirasuunnitelmat olikin. Autuaasti unohdin ilmoittaa näyttelyihin tai muihin agikisoihin. Siispä vaan lomaillaan.

Ei kommentteja: