lauantaina, tammikuuta 04, 2014

Tapan astutus

Tapa on sijoituskoira Päiviltä. Tapsun sulhoksi kysyttiin Mannea, johon ihastuin jo silloin kun Kujetta yritettiin viime vuoden keväällä astuttaa. Se täydentää mielestäni hyvin Tapan puutteita. Täytyy pitää peukkuja, että tämä tiineys edes sentään menisi putkeen ja onnistuisi. Ainakin astutus meni tänään hyvin, joten siitä ei pitäisi olla kiinni.


Manne
Manne


Manne
Krumme Furche Zenato

Tapan juoksu alkoi 25.12. (Tai edellisenä yönä.) Tapa ja Manne tapasivat ensimmäisen kerran 2.1. Silloin vaan leikittiin. Sama leikki jatkui seuraavana päivänä. Tänään molemmat olivat ihan erilaisissa tunnelmissa heti tavattuaan. Tapsu oli ensin kovin vikkeläliikkeinen ja Manne ei ensin ollut ihan varma mihin suuntaan sohia, mutta kyllähän se sujui kivuttomasti kun päivä oli oikea. Ensimmäinen astutus tapahtui siis 11. juoksupäivänä ja katsotaan jos yritetään vielä uusintaan huomenna tai ylihuomenna.

Manne


Manne
Tuore hääpari

Pennut menevät tosiaan Päiville, joten pentukyselyt siihen suuntaan. Tapa menee Kangasalle synnyttämään ja hoitamaan pentuja, mutta kyllä päästä itsekin mukaan synnytykseen. Ultra-aikakin olisi varmaan syytä varailla neljän viikon päähän, niin tietäisi, että onko masussa oloa. Saa pitää kaikki peukut pystyssä, että olisi!

Ei kommentteja: