sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Tampereen näyttely: sunnuntain glennit

Tänään kehässä kävivät kylässä vieraillut Tara ja Onni. Meillä oli saman aikaan valitettavasti kehät, joten en ehtinyt nähdä Taran kehää. Glennejä oli näyttelyyn ilmoitettu 24 ja taisi suurinosa olla paikalla. On aina niin valtavan ihana nähdä moiset glennimäärät.

Eilen yritin trimmata Onnin pikaisesti vielä vähän kehäkuntoon, mutta ei se ihan täysin ollut mennyt putkeen. No seuraavalla kerralla muistan ehkä miltä glennien oli tarkoitus näyttää. Hauskaa meillä silti oli. Onnin kanssa on aina. Se nauttii esiintymisestä. Seuraavalla kerralla voisi ehkä panostaa siihen trimmiin, muuta korjattavaa ei tässä päivässä ollut.

Onni on epätyypillinen glenni, koska se on hyvin, hyvin rauhallinen. Siinä kun muut ovat sähikäisiä niin Onni tyypilliseen tapaansa makoili ja odotteli.
Onni odottaa
Suloisen Hurma-glennin juoksut sentään nostivat Onninkin kiinnostuksen.

Onnin päivän kohokohta taisi olla lasten lahjontatoimi, sillä se sai namipaketin paistateltuaan ensin hetken kaikkien silittäjien keskipisteenä.

Kotiin mentiin taasen bussilla. Amanda on bussilla kulkenutkin täällä Tampereella, mutta nyt tuli korkattua Onnin ensimmäinen busseilu. Päästiin kyytiin, mikä on ihan kiva, sillä olisi muuten tullut aika pitkä kotimatka kävellen. Oli ihana viettää päivä rennoissa tunnelmissa Onnin kanssa. Jestas se osaa olla helppo kaveri! Kiitoksia kaikille seurasta! Meillä oli mukava päivä. Onni lähettää ihailijoille terkkuja!

Onni ja lahja

Ps. Mukava kuulla että meidän sivut on tullut useammaltakin ihmiseltä luettua läpi ennen glennin ottamista.

Ei kommentteja: