perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Sairastelua ja yleistä tylsistymistä

Viime viikonloppu meni ihan koirattomissa menoissa. Kaveri tuli kylään ja saatiin samalla harjoitella miten meille tulee vieraita. Kuje kun ei kovin montaa vierasta ole meillä nähnyt, ja se alkukonsertti on vähän kurja. Harjoiteltiin moneenkin otteeseen tulemisia ja menemisiä ja ehkä ääni vähän väheni loppua kohden. Moikkaamaan mentiin innolla, mutta se vahtikoiran haukkuminen. Mikseivät kaikki voisi olla Onneja? Tai ainakin yhtä hiljaisia kuin Onni.

Viikon vietin kuumeessa kotona. Kaksi viikkoa saiarastelua ja koirien kanssa ei olla tehty ennen eilistä oikeastaan yhtään mitään. Luulin, että Kuje hyppisi seinille. Olin väärässä. Minä hypin itse seinille, ja kun eilen onnistuin lopulta saamaan kuumemittariin ihan tavallisen lämmön, oli pakko ensimmäiseksi lähteä koko lauman kanssa Kauppiin tarpomaan. Amanda otti kyllä ilon irti ja spurttaili ihan hulluna pitkin kallioita. Näemmä löhöily oli ollut siitä kaikkein tylsintä. Toisaalta se on ainoa joka on tottunut viikottaisiin treeneihin ja niihin ei parin viikkoon olla päästy.

Nyt yritän kokoilla tavaroita kasaan ja tarkoitus on suunnistaa bussilla kohti Turkua. Pitkästä aikaa matkustellaan ilman koirista johtuvaa syytä. Jo parin viikonlopun putki ilman koiraharrasteita. Uskomatonta :D Päätin jopa treenirepun sijaan pakata vaatteeni siistiin reppuun, joka ei löyhkää kilometrin päähän koirannameilta. Jos vielä löytäisi siistit vaatteet, niin voisi olla pikkuhiljaa valmis.

Ei kommentteja: