keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Helmikuun läntsylenkki ja muuta

Tiistai oli taas helmikuun ensimmäinen sellainen ja länderilenkin aika. Käytiin ensin kiepahtamassa pieni lenkki. Aika lyhyt tällä kertaa ja koiratkin olivat kiinni koko matkan. Lenkin jälkeen vedettiin pienet agitreenit. Näkyy jo monissa treenaamisen vaikutus. No kaikissa oikeastaan, vaikka taitavin taisi olla ensikertalainen Enni. Kerta kaikkiaan upea ravaaja. Päivän kaunein ravi. Oikein meni kylmät väreet käsiä pitkin, kun sen menoa katseli. Niin kaunis.

Kujekin ravasi yllättävän nätisti. Mulla oli Amandakin mukana, mutta se on sellainen vanha konkari, että meni ilman ongelmia. Ei tosin Aman kanssa tullut kokeiltua pöytää. Meillä oli tällä kertaa oikein miestuomarikin :D Kivaa oli taasen.

Lenkin ja treenin jälkeen Kuje ekana kotona kaivoi lelut esiin ja alkoi hyörimään. Ihme energiapakkaus. Saatiin sitten Nuga emäntineen iltalenkkiseuraksi. Amanda ja Kuje saivat painaltaa vapaana Nugan kanssa. Oli oikein kätevää. Juoruttiin vieressä ja katseltiin tyttöjen menoa. Kätevä tapa väsyttää koirat. Tai niin luulin...

Mulla oli taskut täynnä nameja, joten saatiin vähän pieniä temppuilutreeniä. (Jestas mun läntsyt on kauheita kerjureita..) Loput namit heiteltiin maahan ja annettiin koirien etsiä niitä sieltä.

Ja kun tultiin sisälle, mitä tekee Kuje? Hakee lelun ja alkaa riehua...

Ei kommentteja: