tiistaina, elokuuta 19, 2008

Juhlaputki on ohitse

Nyt on sitten juhlaputki vedettynä. Kahdet häät ja yhdet rippijuhlat on juhlittu ja taas olisi aikaa päättää itse omista viikonlopuista. Sääli, että kaikki kisasuunnitelmat tuntuu peruuntuvan mitä erilaisimmista syistä. Katsotaan jos sit syyskuussa, sikäli mikäli ei juoksut pukkaa päälle.

Koiraharrastaminen on muutenkin aikas nollassa. Työharjoittelu on väsyttänyt siinä määrin, että ei jaksa tehdä mitään ylimääräistä. Viime viikolla käytiin torstaina treenissä, mutta maanantai jäi väliin. Torstaina paikalla ei ollut kuin minä ja J. Treenit oli yhdistetty, mutta ei sentään neljää tuntia vedetty viiden koiran voimin. Pari rata pätkää, jotka otettiin erilaisin ohjaustavoin. Aivan mielettömän upeasti mennyt treeni. Hehkuin vielä perjantainakin ihan huippufiiliksissä. Tuli uusi ohjaustapakin opittua.

Eilen käytiin Kujeen kanssa pitkästä aikaa maanantaitreeneissä ja harjoiteltiin eri esteitä. Kontaktit, rengas, pituus, pussi, kepit. Miten puhki voikaan itsensä juosta pelkästään esteiden opettelussa? Kuje pujottelee verkkojen avulla tosi hyvin, mutta sisäänmenot ei vielä oo kovin hyvät. 6 kepin sarja ilman verkkojakin meni hyvin. 12 en uskaltanut kokeilla. A:n kontaktissa on hiomista paljon. Puomi kaipaa pitkäjänteisyyttä. Keinu on vähän huono. Kuje menee sen, mutta en oikein osaa hahmottaa, että missä vaiheessa ja miten saisin sen hidastamaan, ettei mene ihan lennoksi. Yhtään lentokeinua ei tällä kertaa tehty, mutta vähän epävarmasti meni.

Työharjoittelussa on yhä kivaa. Joka päivä olen jotain oppinut. Työkaverit on mukavia ja ilmapiiri on leppoisa. Pikkuhiljaa alkaa kroppakin palautua ja ei tartte viettää ihan kaikkea kotona olo aikaa nukkuen. Ens viikosta alkaen mun pitäis ruveta tekemään vuorotyötä. Se meinaa sit treenien peruuntumista joka toinen viikko, kun olen iltavuorossa. Taas vähän rääkkiä kun en ole tottunut vuorotyöhön. Saas nähdä meneekö ens kuukin nukkumiseksi kun yrittää hahmottaa vuorokausi rytmiä. Onneksi saan aloittaa aamuvuorolla. Itseasiassa mut pyydettiin jo täksi päiväksi iltaan, mutta torstaintreeneihin vedoten juttua siirrettiin vähän.

Viikonloppuna olleet häät oli ihanat. Hääpari näytti niin onnelliselta. Oli aivan mielettömän ihana nähdä pitkästä aikaa meidän poikia. Eipä sitä tajunnutkaan kuinka ikävä on ollut. Miten sitä muka aina on niin paljon kiireitä, ettei ehdi vanhoja kavereita näkemään.... Tulkaa Tampereelle!!!

Ei kommentteja: