tiistaina, elokuuta 05, 2008

Unta, unta ja unta

Viikonlopun jälkeen aika onkin mennyt unessa. Häissä oli hauskaa. Harmittaa etten päässyt leirille, mutta ei enää yhtä paljon, koska aika meni niin rattoisasti. Lauantaiaamuna leivoin sulholle ja Helluselle muffinseja ja siitä lähtien viikonloppu menikin kivoissa tunnelmissa. Yllättävän paljon tuttuja oli ja kivoja uusiakin tuttavuuksia.

Maanantaina alkoi työharjoittelu. Varsin kivaa, jos kohta väsyttävää puuhaa. Olen kotiin päästyäni kaatunut sänkyyn ja nukkunut. Maanantaina jäi taas harkat väliin, koska heräsin nokosilta juuri kun olisi pitänyt olla treenikentällä. Päivät on ihan sekaisin. Viikonloppuna pitäisi mennä Ouluun. Tulee ihan sikaraskas reissu. Luulen, että nukun kaiken muun ajan paitsi sen mikä pitäisi viettää kirkossa.

Pakko kertoa kun unohdin viime viikolla kirjoittaa. Amanda on nyt vuoden verran tuntenut Nugan ja viime viikolla leikki ensimmäisen kerran Nugan kanssa. Sekin tapahtui niin, että vieressä oli Kujekin, mutta silti. Ei ihan nopeasti länderin kanssa tulla leikkikaveriksi. ;D

1 kommentti:

Unohdettu hymy kirjoitti...

Hih :) Amanda on kyllä rohkaistunut Nugan kanssa paljonkin. Onnea häistä selviämisestä ;)

Soitellaan iltapäivästä!