torstaina, lokakuuta 16, 2008

Se toimii sittenkin

Hidasta on päivitys tahti. Aika kiitää ihan uskomatonta vauhtia. Enää parisen viikkoa työharjottelua jäljellä. Paljon olen oppinut ja hirveä kiirus ahmia mahdollisimman paljon oppia vielä nämä viimeiset päivät. En ihan tarkalleen edes enää tiedä mitä kaikkea haluaisin oppia, vaikka viime torstaina kysyttiinkin asiasta ja osasin heti keksiä pari asiaa. Molemmat vaan on sellaisia, että ne tulee vähän siinä käytännössä matkan varrella töitä tehdessä opittua.

Viime viikolla kirjoitettiin myös puhtaaksi keksimäni makro. Aika uskomatonta, että miten heittämääni ideaan tartuttiin ja sitä lähdettiin työstämään. Torstaina kirjoitettiin koodi ja siirrettiin se koneelle. Perjantaina todettiin, että heittelee ihme virheitä ja korjattiin, sitten korjattiin vähän lisää ja lopulta todettiin, että se toimii. Tuli opittua ihan järjettömän paljon. Tosin kukaan muu töissä ei taida ymmärtää tuosta koodin pätkästä mitään. Sen korjaaminenkin oli sitä, että testattiin, sitten jouduin itse miettimään, että missä vika, keksin muutaman korjausehdotuksen ja kokeiltiin niitä. Ihan mielettömän hienoa oli päästä säätämään jotain tuollaista. Ei toimi ihan samaan tyyliin kuin tietokonekoodaus, mutta on niissä paljon samaa.

Koirat on taukoilleet agista. Onni oli viime viikon Hellusen äidillä hoidossa. Se nimittäin meni ihan sekaisin juoksutuoksuista. Juoksut loppuivat ja rauha palasi. Kuje on hellyydenhaluinen ja flegmaattinen, Amanda oma itsensä ja Onni kaipaisi nyppimistä. Mitään kummempaa ei koirarintamalla ole tapahtunut tai ole odotettavissa. Kunhan hengaillaan ja odotellaan mun työharjoittelun loppumista.

Ei kommentteja: