keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Takuttien seuramestaruuskisat

Eilinen oli varsin kaoottinen päivä. Hirveä kiire kokoajan. Töissä oli koulutusta ja sieltä lensin suoraan kentälle. Kotona kävin vain nappaamassa kaikki koirat mukaani. Bussipysäkillä venailin kaikki sormet ja varpaat ristissä, että kuski suostuisi ottamaan meidät kyytiinsä, sillä matkassahan oli vaatimattomasti kaikki kolme koiraa. Eipä tullut ilmottautuessa mieleen, että joudutaan julkisilla kulkemaan kentälle. Vaan kuski oli ihana, bussi lähes tyhjä ja päästiin helposti Hervantaan. Onneksi nuo otukset on niin helppoja matkakumppaneita.

Ekana koirista starttasi juoksuinen Kuje. Möllien rata oli varsin helppo. Itseasiassa Kujeelle olisi varmaan sopinut paremmin kilpailevien rata, mutta kun sen kepit eivät ole hallinssa niin en voinut sitä kilpaileviin ilmoittaa. Radalta nolla ja ajasta ei ole mitään tietoa. Kuje oli varsinainen perässä vedettävä lahna. Kontaktit olivat nätit ja muutenkin meno ihan leppoisaa. Hormonit vaikuttaa neidillä vähän turhan paljon, mutta sen tiesin jo etukäteen ja tilanteen huomioon ottaen olen erittäin tyytyväinen. Ei menty uusinta kierrosta, koska koirassa ei ollut virtaa.

Toisena starttasi Onni. Jätkässä oli ihan kivasti intoa ja vauhtia. Tein muutaman typerän ohjausvirheen, koska en jaksanut/muistanut saattaa Onnia tarpeeksi kaikille esteille, mutta siitä huolimatta äijä teki nollaradan ja ehdittiin vielä ihanneaikaankin. Onnin kanssa oli ihana pitkästä aikaa liidellä ja katsella sitä kuinka toinen nautti menosta. Se vaan on niin ihana otus. Uusinnat jäi väliin, koska en halunnut rasittaa Onnia, joka kuitenkaan ei aikoihin ole harrastanut.

Amanda oli viimeinen ja ennen rataa aloin jo pelkäämään miten keppien mahtaa käydä. Lähdössä meni muutama hetki ennenkuin sain neidin rauhoittumaan ja jäämään paikoilleen. Hermostuminen tarttuu Amaan helposti. Vähän meinasi mennä mokailun puolelle kun jäin jälkeen putken kohdalla enkä muistanut ajoissa käskyttää seuraavana olevaa rengasta, mutta Ama paikkasi tilanteen hienosti. Puomin kontaktit oli upeat, mutta kaikkein hienointa oli kepit, jotka olivat nopeat, iloiset ja menivät oikein. Meinasin jäädä paikoilleni tuulettelemaan vain niitä kun se oli niin hienoa. Loppuradan esteet mentiin oikeassa järjestyksessä ja tuloksena nolla. Maalissa ei meinannut kehuista tulla loppua. Mä olen niin ylpeä tuosta neidistä ettei ole tosikaan. Ihan mielttömän hieno pujottelu. Hyvä Amanda!!!

Meillä oli varsin hyvä päivä, kolme nollarataa, kolmella eri koiralla. Uusinnat olisi saanut ottaa, mutta en viitsinyt kenenkään kanssa uusia kun kerran eka kierros meni hyvin. Omassa ohjauksessa oli paljon korjattavaa, mutta kaikkiin koiriin olen todella tyytyväinen. Kuje pääsi palkintosijallekin. Meillä yhdistettiin kaikkien kokoluokkien tulokset ja niistä sitten valittiin nopeimmat. Kuje tuli möllikisassa toiseksi maxikoirakon jälkeen. Ei laisinkaan hullummin siis. Kilpailuluokassa kaikki palkinnoille päässeet olivatkin sitten maxeja.


* * *
Lisäyksenä tulokset:
Tuomarina Johanna Nyberg
Kuje: 39,23s, 0, tulos: -20,77 sijoitus: 2, medimölliluokassa: 1
Amanda: 43,99, 0, tulos: -16,01 sijoitus: 4, mediluokassa: 1
Onni: 59,28, 0, tulos: -0,72 sijoitus: 8, miniluokassa: 3

Olen vähän hämmentynyt miten korkeille sijoille kilpailevassa luokassa olleet Ama ja Onnikin kirivät. Amanda heti kolmosluokan maxien perässä... Ohhoh :0

Ei kommentteja: