sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2009

Kivat kepit

Käytiin nautiskelemassa Aman kanssa pari starttia aurinkoisessa Sorsapuistossa. Kun päästiin kisapaikalle niin siellä oli jo muutama ykkösluokkalainen tuttu saanut nousunollat. Onnittelut vielä kaikille. Samoin onnittelut Veeralle ja Jaffalle, joiden hieno nollarata ehdittiin nähdä. Tosi kivan näköistä menoa :)

Oli jotenkin alusta asti hyvä fiilis. Alkaa varmaan pikkuhiljaa helpottaa paniikki noususta, koska tälläkin kertaa onnistuin nauttimaan menosta enkä vain pureskellut kauhuissani kynsiä. Kakkosen radat ei myöskään synnytä sellaista kauhua kun alkuun. Tänäänkin varsinkin toinen rata oli meille tosi kinkkinen, mutta ei silti tullut oloa, että se olisi ihan mahdoton.

Ama Ylökkin kisoissa

Ensimmäinen rata oli hyppis. Tuomarina Johanna Wüthrich. Rata oli kiva, ei mikään mahdottoman vaikea. Ihanneaika tuntui aika tiukalta (42s). Me kerättiin Aman kanssa kaksi kieltoa. Ensimmäinen tuli putkelta kun sain sen kiskaistua jotenkin siitä pois, vaikka oli niin nätisti irtoamassa sinne. Ehkä ennakoin vähän tulevaa rengasta ja keppejä. Kuulemma sanoin hyvä ja Ama kuittasi sen niin, ettei estettä suoritetakaan. Mutta kepeille tultiin hienosti ja ne meni ihan virheettömästi. Jee! Hyvä Ama! Tällä kertaa osasin minäkin pitää selän suorana.

Ama Ylökkin kisoissa

Toinen kielto tuli toiseksi viimeisellä hypyllä, kun söhlin ja Ama ohitti esteen. Khadesta kiellosta ja hitaista kepeistä (vaikka meille kohtullisen nopeat olivatkin) huolimatta ehdittiin ihanneaikaan. Mä olin niin iloinen onnistuneista kepeistä ja nopeasta menosta, että ihan voitolta maistui.

Toinen rata oli Risse Koposen agilityrata. Rata oli vaikea, mutta aikaa sen suorittamiseen oli annettu hyvin. Ajattelin, että joudun pulaan jo heti alussa, mutta meillä menikin hyvin kepeille asti. Kepit meni oikein ja olin sitten niistä niin tyytyväinen, että vaikeaan putken kulmaan ohjaaminen ei onnistunut sen jälkeen. Kielto putkelta. Sen jälkeen tein tosi tyhmän mokan ja käskytin A:n hypyksi. Mikä ihmeen ajatus sekin oli? Amanda loiskautti kontaktilta toiselle. Otti nätisti molemmat, mutta silti. Sen jälkeen mulla taas vähän sekos ajatus ja en sit pysyny yhtään mukana. Seurauksena kielto aidalta. Kiellon jälkeen onnistuin taas kokoamaan itseni ja loppu rata oli kiva sujuvaa.

Taas huomasi hyvin tässä tokassa radasssa, että homma leviää käsiin, kun mun keskittyminen herpaantuu. Mutta olen tosi tyytyväinen silti menoon. Oon paljon rennompi nykyään ja se näkyy Amandasssa sit vauhtina. Erityisesti hyppyrata oli hyvä. Nyt vaan lisää treeniä, että onnistun ohjaamaan jossain vaiheessa ilman kämmejä. Vähään aikaan ei ookaan kisoja, vaikka mieli tekis päästä radalle.

Ei kommentteja: