sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Nopeat treenit

Käytiin eilen ottamassa pienet treenit kentällä. Muisku matkusti Ruotsiin ja mulla on Leela hoidossa. Otin sen sit mukaan Aman kanssa ja sain myös lainakoira Iren omistajineen matkaan.

Leelan kanssa ei otettu kun iloista putkea. Löllis treenaa muiskun kanssa ja viime treeneissä oli putki vähän tökkinyt. Odotin, että Leela alkoi käymään vähän kierroksilla toisten ensin treenatessa sit otettiin pari putkeenmenoa josta ihana nakkipalkka ja pois ennen kuin vire hävis. Omatoimisesti tyttö kävi suorittamassa medi-korkeudella olevia hyppyjä ja keinun. Otin keinun uudestaan ja palkkasin kontaktilla. Leelalla oli kokoajan hyvä vire ja homma toimi.

Ire meni pääasiassa omistajansa kanssa. Otettiin irtoamista ja hyppy-putki suoraa. Ai että se irtos ihanasti putkeen. Ire ei vielä hae hypyille, mutta putkeen kyllä. Se on aikas makee otus, ei muuta voi sanoa.

Amandan kanssa sit otettiin ratapätkää ja eritysesti keppejä. Neiti kävi kierroksilla. Siis todella kierroksilla. Se pomppi ja kiskoi mua hihasta. Ei meinannut lähdössä istua ollenkaan ja lähti ku tykki. Pujottelu oli nopea. Noin nopeesti ei varmaan vielä koskaan olla sitä tehty. Ja se haki sinne! Ihan mieletöntä. Mä sain pinkoa niin kovaa ku kintuista lähti. Ai että oli kivaa.

Amanda on tässä muutamassa viikossa muuttunu niin paljon. Vauhti on tuplaantunu, se irtoo esteille, jotenkin se on niin itsevarma ja innokas. Se ei meinaa pysyä nahoissaan ennen rataa ja radalla siitä paistaa riemu. En tiedä onko tähän nyt vaikuttanu Kujeen poissaolo vai se että oon alkanut treenaan Ireä. Varmaan molemmat. Kun Kuje on Kipalassa, niin keskityn paremmin Amandaan. Täähän oli tarkotuskin. Sit toisaalta kun teen jotain Iren kanssa niin Ama on niiiiiin kateellinen. Se haluaa kiihkeästi huomiota itselleen ja kun saa sitä niin se haluaa tehdä kaiken, kaiken, kaiken. Ama ei oo koskaan ollu Kujeen treenamiseen noin mustis, eikä se välitä myöskään Leelan kanssa puuhailusta.

Ah, niin uskomattoman hyvänmielen treenit. Lisää tällaisia kiitos.

Ei kommentteja: