maanantaina, heinäkuuta 20, 2009

Oulun näyttely

Lähdettiin vähän isommalla porukalla Oulun näyttelyyn. Autossa oli kolme aikuista, kaksi lasta ja neljä koiraa. Aika tiivis tunnelma, mutta mahduttiin kuitenkin.

Kaikki koirat lenkilla

Yövyttiin vanhempieni luona ja siellä oli Onnikin, että koiria oli yhteensä viisi. Onni oli alunperin ilmoitettu näyttelyyn, mutta se söi antibioottikuurin, joten ei ollut asiaa doupattuna näyttelykehiin.

Lauantaina esiintyivät Ire ja Kuje. Irellä meni hienosti ja se sai EH:n sijoittuen vielä luokkansa kolmanneksi. Kujeella oli vastustajana Ruotsista tullut narttu. Ja uroksiin oli ilmoitettu Kujeen veli Vipu, joka vei koko potin, SERT, ROP, FIN MVA. Onnea vielä kerran Vipulle! Kuje sai EH:n ja voitti luokkansa, koska ruotsalainen Salli sai T:n turkinsa vuoksi.
Ire

Sunnuntaina oli taas Kujeen vuoro ja kaverina oli tällä kertaa Leela. Vaisulla esityksellä irtosi Kujeelle taas EH ja tällä kertaa ruotsalainen koira sai tuplapunaiset voittaen Kujeen.
Kuje ja pojat

Leela oli meidän mielestä kaikkein kaunein kääkkä. Se ei vaan oikein tahtonut esiintyä kun oli niin hätä maten perään. H oli kuitenkin ihan hyvä, sillä tuloksella nimittäin pääsi kehästä suoraan maten syliin.
Kaikki koirat lenkilla

Vaikkein ollut menestystä, niin hauska reissu kaiken kaikkiaan. Melkoisen rankkaa oli, mutta hengissä selvittiin. Onnistui saamaan itseni flunssaan ja loppu aika töissä ennen kesälomaa menikin yskien.

Ei kommentteja: