tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Pitkästä aikaa treeneissä

Aloitin kirjoittaan blogia jo tiistaina työmatkalla bussissa. Se vaan jäi kesken eikä sit missään vaiheessa työpäivinä riittäny energiaa jatkaa. Jospa saisin sen tänään vihdoin loppuun ;)

"H*lvetillisen työpäivän jälkeen (eli perusmaanantai) ei olisi lainkaan kiinnostanut lähteä minnekään. Onneksi mut houkuteltiin ensin pienille nokosille ja potkittiin sit ulos ovesta. Teki tosi hyvää.

Koirilla oli virtaa enemmän kuin tarpeeksi. No eipä me liki kuukauteen olla käyty ohjatuissa treeneissä. Kujekin on viimeksi tainnut olla V:lla lainassa. Otin sen ekaksi ratapätkälle. Ekana esteenä oli puomi ja ei ne kontaktit ihan pitäny joka kerta vaikka Kuje pysähtyi niin paikka ei ollu ihan kohillaan. Kepeillä yritin leikata takaa, mut ei Kuje kestäny sitä. Muuten se kulki oikein kivasti. Mulla oli ittellä vähän valssi myöhäs.

Aman kanssa en ees yrittäny leikata kepeillä takaa. Ja ei ollukaan ihan helppo ehtiä sen edelle. Onneksi se irtos sen verran hyvin putkeen puomilta että ehdin saamaan niin paljon etumatkaa että saatiin kepit toimiin. Saipahan juosta. Seuraavassa hetkessä ois pitäny saada valssin jälkeen"

...näin pitkälle pääsin. Eikä hajuakaan tuosta viimeisestä lauseesta että kuinka aioin sen lopettaa.

Maanantain treenit meni tosi kivasti molempien kanssa. Ama pysähtyi kontakteille paremmin kuin Kuje ja paikoittain jopa ohjautui paremmin. Hienoja, pieniä koiria molemmat. Ajattelin ilmoittaa Kujeen hyppyradalle ja vois varmaan pällistellä jotain Amallekin. Kontaktit ei oo kisavalmiit, mutta hinku kisaamaan ois kova. Amakin ois kiva saada hyppikselle niin näkis, että pysyykö kepeille kehitetty vauhti kisoissa.

Ei kommentteja: