lauantaina, huhtikuuta 17, 2010

Jari Suomalaisen koulutus

Viime viikonloppuna pääsimme maailmanmestarin oppiin Amandan kanssa. Koulutus oli todella kiva. Emme opetelleet mitään uusia tekniikoita vaan oli ihan perusohjausta. Siitä huolimatta sai paljon irti koirasta ja itsestään. Meno oli jotenkin kokoajan kannustavaa ja jäi uskomattoman hyvä ja positiivinen mieli. Todellakin sellainen treeni mitä tähän väliin tarvitsin.

Huomioita:
* Amanda ajattelee liikaa pujotellessaan (tämä oli äärimmäisen osuva kuvaus, kun Amalla on vauhtia ja intoa alla se pujottelee paremmin, ei jää niin aikaa pohdiskella, jos se taas ehtii jäädä vähääkään miettimään vauhti hidastuu, sen pohtiessa kuinka este oli tarkoitus suorittaa)
* Voisin juosta...
* Turha tässättely pois ja selkeä käteen käsky tilalle
* Välistä vedossa tarkkaile rintamasuuntaa
* A:lla ei vielä kovaa vauhtia, koska koira ei osaa pysähtyä niin hyvin
* Puomilla voisi tarkkailla omaa asentoa ja pikkuhiljaa vaikeuttaa

Kujeen saamat huomiot:
* Draivia lisää
- helppoja ratoja koiralle
- onnistumisia V:lle että yhteistyö lähtee pelittään

Molempina päivinä radat oli mukavia. Aika paljon piti miettiä rytmitystä. Milloin mennään kovaa, milloin hidastetaan. Meillä lauantain kepit oli huonot, sunnuntaina paljon paremmat. Kumpanakaan päivänä en päässyt rataa loppuun asti. Mä harvoin pääsen. En tiedä millä sitä sais ittelle paremman hermorakenteen, että oma pää pysyis kasassa...

Videoita ois kauhee kasa ja oon koko viikon yrittäny kerätä inspistä, että sais niistä tehtyä vaikka jonku koosteen, mutta ei oo oikein löytynyt intoa editoida. Emmä tiedä jaksaako kukaan niitä ees kattoa :D Me vaan Aman kanssa mokaillaan, tai siis mä mokailen ja Ama yrittää pysyä matkassa.

Juoksut ei oo vieläkään alkanu... :/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiinnostaisi kyllä ne videot :)