tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Jämsän näyttely

Joskos sitä kirjoittaisi vähän tarkemman raportin näyttelystä. Piupau ei mun kanssa ole harjoitellut viime aikoina näyttelytouhuja vaan agilitya. Se oli näyttelypaikalla tulvillaan pomppuenergiaa ja mielessä välähti, että mitäs jos teini pomppiikin vaan kehässä. Onneksi meidän kehän vieressä oli tyhjä kehä, jossa pääsi vähän treenaamaan. Pila välillä peitsasi ja välillä myös ravasi nätisti. En vieläkään ole saanut sitä tajuamaan, että liikuttaisiin ravaten. Se joko tipahtaa raville, tai sitten ei. No myönnettäköön, ettei olla harjoiteltu.

Kehässä Pila välillä ravasi ja välillä peitsasi. Mutta todistetusti myös ravas siis.


Pöydälle sain asetella Pilan kaikessa rauhassa koska meitä ennen oli Taika. Olis ehkä voinu vähän odottaa, sillä Pila ehti jo kyllästyä pöydällä seisoskeluun. Se antoi aluksi tuomarin tutkia, mutta kun tämän käsi meni kuonon selän yli niin Pilasta hommasta meni maku, koska nainen aivan selvästi aikoo putsata sen silmät. Pila inhoaa silmien putsaamista. Antoi silti tutkia vaikka vähän heitteli päätään ja muuttui levottomaksi. Tuomari oli tosi kiva, jatkoi vakaasti tutkimuksiaan eikä välittänyt Pilan heilumisesta. Jäi hyvä kuva pöydästä ja Pilakin ehti rauhoittua siihen uudelleen.


Kun kierrettiin kehää yksin ympäri, jostain kuului ääni mitä Pila säikähti. Se ei saanut mitään länderipaniikkia ja pystyi jopa jatkamaan ravia sen jälkeen hyvin. Pilalla on selvästi herkkiskausi menossa, joten näyttelysosiaalistaminen ei ole yhtään hullumpaa. Se ehti kuulla jonkun toisen äänen seisotuksen aikana ja pomppas siinäkin ilmaan, mutta palautui takas nättiin seisomisasentoon.


Tuloksena EH2 ja mukava arvostelu. Tämänkin tuomarin mielestä Pila on kovin persjalkainen. Ja niinhän se taitaa olla. Kovaa noillakin jaloilla pääsee silti pötkimään, sillä Pila pysyy helposti Aman kannoilla ja ohittaa äitinsä hetkessä.

Näyttelypäivä oli hauska ja kiitoksia kovasti Annulle, Annariinalle ja miesväelle seurasta sekä vielä kerran onnittelut Fyralle muotovalion tittelistä!

3 kommenttia:

Annariina kirjoitti...

Kiitos :) Oli kivaa jatkaa kahvi perinnettä :D

Onnea Pilalle tämän päivän ROPista Orivedellä ;)

Kati & Tikkis kirjoitti...

Hyvä Pila, onneksi olkoon! Meillä oli vähän murinata Vantaalla, on se vaan inhaa kun joku vieras tulee koskemaan. Tuntuu niin hassulta kun yksin treenatessa pöydällä ollaan niin rennosti ja polleeta poikaa, ja mitä vaan saan tehdä ja kosketella, eikä muidenkaan nakinsyötössä ole mitään vikaa kunhan ei muuta tehdä ;)

jassu kirjoitti...

Persjalkanen tahi ei, nätti se on kuitenkin! :) (hiemanko puolueellinen mielipide... )
Onnittelut ekasta sertistä ja ROPista, jotka olette saaneet myös! Niin ja rapsut Pilalle:)