torstaina, huhtikuuta 19, 2012

Vauvoja

ronjan pennut

Kävin keskiviikkona katsomassa Kujeen ensimmäisiä lapsenlapsia. Olivat söpöjä ja tulivat iloisena laumana heti tervehtimään. Kyllä koiranpennut on vaan niin suloisia piraijahampaistaan huolimatta.

Kumma kyllä pentukuume ei noussut. Johtuisiko siitä, että Tapa on ihan pentu vielä. Vaikka se täyttää kohta vuoden, niin se on ihan vauva. Juoksujen jälkeen käytös on vähän rauhoittunut ja muuttunut vakaammaksi, joten ehkä siitä kasvaa vielä joskus fiksu aikuinen. Tai no meidän lauma ja fiksuus ei ehkä kulje ihan samaa reittiä.

Noin muutenkin Tapassa tapahtuu koko ajan kehitystä parempaan suuntaan. Näyttelyjuttuja pitäisi treenata ennen Tampereen näyttelyä. Agia se on mennytkin, V:n kanssa hyvin ja mun kanssa kohtuullisesti. En enää ole niin epätoivoon vaipumassa kuin aluksi siitä, ettei me olla samalla kartalla. Tapa etenee sen verran mukavasti V:n näpeissä, että voin tyytyä katseleen kentän laidalta.

jyvaskylan reissu


BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

No kai Tapa nyt vielä on vauva, kun meidän Zonakin on!! Eiku... mä lupasin, että kun se nousee kolmosiin, siit tulee isompi, vaik lapsi?
Ja aina vaan mä ihmettelen, miten ihmeessä sä saat noi KAIKKI länderit yhtäaikaa pysäytettyä vaikka pienen kiven päälle, niin että voit ottaa kuvan????
Siis ihania kuvia, vain vähän olen kateellinen... :)