perjantaina, elokuuta 24, 2012

Arkipuuhia vain

pila

Ollaan taas kesän jälkeen valuttu takaisin arkiseen aherrukseen. Suunnitelmia on lähinnä agilityn saralla, joskin länderileirin jälkeen koiraharrastuksiin on lisätty toko. Kipazin kasvattitapaamisessa päästiin kokeilemaan myös rally-tokoa, jonka leirillä missasin, koska en päässyt perjantaina niin ajoissa leirille. Rally-versio vaikuttaa itseasiassa sopivammalta, mutta koska päätin ensin kokeilla tokoa, niin treenataan nyt sit sitä. Ainahan sen voi vaihtaa myöhemmin jos siltä tuntuu.

pila

Tokoilu on meillä niin alkuvaiheessa ettei suuria tavoitteita ole. Toki niin hyvin yritetään tehdä, että joskus oltaisiin kisavalmiit, mutta kuinka monta vuotta siihen menee jää nähtäväksi. Itseasiassa tokoon osallistuminen alunperinkin johtui siitä, että lueskelin netistä kommentteja, ettei länderistä saa leivottua toko-koiraa. Koska en itse harrastanut lajia, niin paha oli väittää vastaan. Joten pakko kokeilla, jotta tietää pitääkö se paikansa. ;) Musta kun läntsyt on olleet kovinkin kivoja ja helppoja harrastuskoiria, mutta ehkä agility on vain niin paljon helpompaa.

pila

Meidän ikuisuus remontti eteni kylppärissä taas askeleen. Ensinnäkin saippuaviritys lavuaariin muuttui toimivaksi. Ja toisekseen vihdoin sain hankittua kaapit. Vielä kun saisi ne asennettua. Sitten puuttuisi enää katto. Ja viimeistelyt. Eihän tätä oo kun kaksi vuotta puuhailtu... Hiljaa tulee hyvä.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: