lauantaina, helmikuuta 16, 2013

Yritystä, onnistumista ja epäonnistumista

Onpas ollut harvinaisen raskas viikko, mutta myös todella mahtava ja kokemusrikas.

Viime viikon sunnuntaina meillä oli siis tuplatreffit sovittuna, aamusta Frankin ja Pilan kesken ja päivällä sitten saapui Manne kosiskelemaan Kujetta. Toinen morsio sai odottaa vuoroaan tylsästi keittiössä, kun toinen peuhasi olkkarin puolella sulhon kanssa.

Piu ja Frank


Pila oli varsin riehakas ja yli-innokas morsio. Frank-ressu oli hienona herrasmiehenä ihan hätää kärsimässä alkuun kun tyttö vaan paukuttaa tassulla päin naamaa ja sitten säntäilee ympäriinsä kuin mikäkin pupujussi. Kyllä siinä mietittiin kerran jos toisenkin, että mahtaakohan tästä mitään tulla.

Piu ja Frank

Pila on Frankin tavannut muutaman kerran aikaisemminkin ja se on ollut joka kerta aivan täpinöissään ihastuksesta. Luulisi, että niin ihastuneen morsion kanssa astutus olisi lasten leikkiä, mutta ei se ihan ollut.

Piu ja Frank

Aikaa meni ja Mannen saapuminen alkoi lähestyä. Vaan siinä vaiheessa kun alettiin pohtia kalenterin esiin kaivamista, niin pariskunta päättikin napsahtaa nalkkiin. Kaipa Piu halusi pitkittää treffit oikein viimeiseen asti.

Piu ja Frank


Kujetta aamulla harmitti kovasti Pilan treffailut ja se nalkuttikin oikein anoppimaisesti keittiöstä. Mannen tulo ilahdutti suuresti ja Kuiskis seistä törrötti oikein hienosti paikoillaan aina siihen asti kun Manne harkitsi selkään hyppäämistä. Siinä vaiheessa suloinen ja antavainen morsian muuttui hirveäksi syöjättäreksi.

Manne ja Kuje
Eipä siinä lopulta auttanut kuin sopia uudet treffit, vaikka Manne kyllä hienosti yritti Kujetta pehmittää. Tuumittiin, että on Kujeelle liian varhaista ja sovittiin uudet treffit tiistaiksi. Vaan ne treffit olivat vielä huonommat, Kuje oli oikein hammastelukuningatar.

Keskiviikkona Kujeesta otettiin progenäyte ja torstaina tulos oli, että juoksu on jo loppunut. Vähän oli kyllä hölmistynyt olo. Liekkö sitten kyse ollut vähän huonommasta juoksusta, sillä se meni niin vikkelään ohi. Jos vertaa Totin kanssa astutukseen, niin tiistai olisi ollut oikea päivä, mutta silloin Kuje oli niin kiukkuinen, että tärpit oli jo ohi. Mälsä juttu, sillä mun mielestä Manne oli aivan mahtava ja olisin kovasti toivonut astutuksen onnistumista.

Pilalle saa nyt pitää paukkuja masun kasvamiseen. Kujeen suhteen mietitään, että kokeillako uudelleen vaikos eikös. En koe olevani itse vielä valmis kasvattajaksi, vaikka kurssin kävikin. Et saa nähdä...

Ei kommentteja: