maanantaina, huhtikuuta 29, 2013

Kesän eka reissu

Koska on jo melkein kesä niin lähdettiin Aman, Kujeen ja Pilan kanssa tän vuoden ekalle asuntoautoreissulle. Ilmoitin Pilan Hattulaan ja Lietoon kisaamaan. Koska Tapaa vähän jänskättää olla Zorron seurassa niin annettiin niille vähän laatuaikaa ja otin vanhemmat tytöt Pilan matkaseuraksi.


kuva

Asuntoauto on siitä kätevä, että sitä voi vähän sisustaa. Tai kai enemmänkin voisi tehdä jos vaihtaisi kaapistot. Keväällä iskee aina sellainen sisustusinto ja yhden puuskan aikana sain vihdoin ommeltua uudet sohvan päälliset ja hankittua uudet matot. Valmista ei tullut sillä verhot voisi vaihtaa ja hankkia kuramaton oven eteen, mutta ihan uusilla sohvan päällisilläkin sai ilmettä muutettua taas erilaiseksi.

kuva

Autossa kokkailu on yllättävän hauskaa. Testailin uutta tapaa keittää kahvia. Tai lähinnä lämmittää maitoa sinne kahviin. Viime vuonna kokkailut oli hyvin yksinkertaisia. Lähinnä kaikkea "lisää vain vesi" -ruokaa. Nyt testailin laittaa ruokaa vähän pidemmän kaavan mukaan. Jääkaappia en laittanut päälle, otin vaan kylmäkalleja mukaan. Hyvin oli pakasteet vielä sunnuntai-iltana kotiin palatessa jäässä.

kuva

Koska matkaan liittyi autoilua, niin tottakai valitsin taas jonkun hiekkatien ajettavaksi. Karttasovellus antoi kolme vaihtoehtoa ja jostain syystä osasin valita (taas) sen huonoimman.

kuva

Amanda oli valitettavasti aika stressaantunut. Lauantaina se läähätti ja tärisi koko päivän. Oikeastaan vasta kun mentiin nukkumaan se rauhoittui. Sunnuntaina se onneksi oli jo vähän rauhallisempi ja tyytyi vain tärisemään. En tiedä oikein mikä sitä ahdisti. Sillä oli Kuje koko ajan kaverinakin, joten sinänsä ei pitäisi olla mitään ihmeellisempää.

kuva

Kuje ja Pila olivat helppoja matkatovereita. Eipä niiden kanssa yleensä ole tarvinnutkaan mitään sen kummemmin ihmetellä. Pikkaisen mua nauratti huomata, että matkustaessaan vessassa Pila, sen sijaan että olisi lattialla tyynyn päällä, istuu vessanpöntöllä. Voihan sitä toki siinäkin matkailla.

kuvaBlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: