lauantaina, huhtikuuta 27, 2013

Pääsiäisreissu

Hupsista heijaa. Se pääsiäisen päivittäminen jäi. Ja ylipäätään päivittäminen on jäänyt. Ei suinkaan siksi etteikö olisi tapahtunut vaikka ja mitä, vaan koska mulla on vino pino käsittelemättömiä kuvia. Sen siitä saa kun ottaa huonoja kuvia... Mennään nyt niillä kuvilla sitten jotka jo ehdin katsoa läpi.

Pitkänä perjantaina lähdettiin Ouluun porukoiden luo pääsiäisen viettoon. Lauantaina tarkoitus oli suunnata Tornioon pentua katsomaan. Ei suinkaan meille vaan V:n pojalle. Siinäpä sitten juttelun lomassa selvisi, että mennäänkin isän serkun luo katsomaan pentua. Sukulaisvierailu samaan syssyyn.

zorro

Lauantaina siis ihailtiin borderterrieririiviöitä ja yksi niistä lähti mukaan paluumatkalle. Zorro-poika matkusti uskomattoman kiltisti autossa. Porukoiden luona esiteltiin sille muut koirat. Ja ketään ei kiinnostanut. Laimeat hännän heilutukset ja se oli siinä. Seitsemän koiraa talossa, omalla tavallaan neljä ei laumaa: Onni, joka asuu vanhemmilla, länderit, Camo, joka oli hoidossa ja sitten Zorro. No, eipä siinä hyvähän se vaan oli, että kaikki tulivat niin helposti juttuun.

6 koiraa

Sunnuntaina vietettiin hauska lenkki n-elikoiden kanssa ja siitä mulla olisi miljoonittain surkeita, käsittelemättömiä kuvia. Zorro ja Onni ei päässy mukaan lenkille, otettiin vain tytöt. Pojat pääsivät kyllä seikkailemaan meidän kanssa jäälle myöhemmin ja siitäkin mulla on paljon käsittelemättömiä kuvia.

Pääsiäinen oli oikein kiva ja onnistunut. Ainoa miinus oli, että Amanda oikea takajalka temppuili ja siitä löytyi patti naturan sivusta, joka jäällä juostessa aukesi. Kotimatkakin sujui Zorron kanssa vallan mainiosti. Se on aikas mahtava pentu. Itsepäinen ja rohkea.

Ei kommentteja: