lauantaina, toukokuuta 03, 2014

Ilveen eka viikko kuvin

Ilve haettiin viikko sitten lauantaina. Tarkoitus oli hakea ensin Ilve vähäksi aikaa tutustumaan laumaan ja vaihtaa se sitten hetkeksi Tapaan, joka jäi vielä hoitamaan neljää jäljelle jäänyttä pentua siinä vaiheessa. Tapsu ei oikein malttanut vierottaa pentujaan vaan olisi ihan tyytyväisenä imettänyt niitä yhä vaan.
pentulaatikossa

Kotimatkalla Ilve piippaili vähän, mutta ei mahdottomasti. Eipä matkakaan ollut kovin pitkä.
hakumatka

Meillä oli lauantaille sovittuna treffit Maijun kanssa ja Ilve sai heti tutustua paitsi meillä neljään länderiin (Jakke oli hoidossa), niin myös kahteen vierailevaan kääkkäneitiin. Käytiin porukalla ihmettelemässä lähimetsää. Ilveen matka meni aika isolta osalta sylikyydissä, mutta kyllä se välillä painalsi muiden kanssa metsäpoluillakin.
yhteislenki

Sunnuntaina käytiin katsastamassa kenttä. Pila pääsi treenaamaan ja Ilve oli sosiaalistumassa. Ja tottakai siitä piti ottaa eka kontaktikuva.
kentalla

V:n mielestä Ilve on tyhmä. Tälläiset kuvat syö ehkä uskottavuutta...
nukkumassa

Tiistaina Ilve pääsi treffaamaan kissoja ja kokeili viettää aikaa asuntoautossa. Sehän kiipesi heti etupenkille niinkuin kunnon länderin pitääkin.
autossa

Tiistai-iltana mahasta löytyi kumma patti, joka todettiin nivustyräksi.
nivustyra

Keskiviikkona Ilve kävi lääkärissä kahdesti. Ensin diagnoosissa, mikä oli siitä ihan hauskaa ja sitten myöhemmin leikkauksessa.
laakarissa

Kujeen vieressä on hyvä kölliä.
kujeenkaa

Pila hoitaa pientä leikkauspotilasta.
pilankaa

Vappuna käytiin katsomassa tibländerien pentutestiä. Ilve olisi kovin mielellään paininut toisten pentujen kanssa. Ei paljon leikkaukset paina.
vappu

Pila on ominut Ilveen omaksi pennukseen. Se ei anna Tapan hoitaa Ilvettä, vaan käy erottamassa kaksikon mikäli Tapsu meinaa imettää.Mikä on ihan hyvä sillä Tapa jatkaisi mielellään yhä imettämistä.
pilan vauva

Joku ilkimys laittoi korvateipit höröttäviin korviin.
korvateipit

Aamuiset pyykkäriapulaiset. Yllättäen se on taas Pila Ilveen vieressä.
pilan vauva

Ei kommentteja: