perjantaina, marraskuuta 10, 2006

Kipeetä sakkia

Meillä on tällä viikolla ollut sairastupa meininkiä. Ensin Leelalla oli kennelyskä ja heti perään Amanda sai lievän emätintulehduksen. Leela köhi yhden yön pelottavan kuuloisesti. Valvoin sen kanssa tunnin verran ja kirosin, etten keksinyt mitään paikkaa missä meillä ollisi voinut olla yskänlääkettä. Seuraavana päivänä se ei enää yskinyt ja nyt taitaa olla tauti varmasti voitettu. Lääkäriin tulikin sitten raahattua Amanda.

Tämä olikin ensimmäinen kerta kun Amandan on minulle tultuaan sairastellut. Tai ei se nytkään vaikuta yhtään sairaalta, vaikka olen itse huolesta kipeänä. Neiti on suuresti loukkaantunut, kun sen pitää käyttää kauluria, ettei se nuolisi itseään. Kyseessä on sen verran lievä tulehduksen alku, ettemme saaneet antibiootteja vaan pelkän puhdistus- ja desinfiointiaineen. Toivotaan, että putsailu auttaa ja tulehdus häviää.

Olimme lääkärissä ensimmäistä kertaa. Olin vähän hermostunut siitä miten Amanda siellä tulee käyttäytymään, mutta se oli oikein reipas. Antoi kopeloida itseään, vaikka se ei taatusti ollut kivaa ja meni operation jälkeen vielä hoitajan viereen kerjäämään rapsutuksia ja suostui tervehtimään lääkäriäkin. Nameja se ei sentään suostunut kädestä ottamaan, olihan sitä jotenkin näytettävä mokomille sorkkijoille.

Nyt odotellaan paranemista ja toivotaan, ettei Onnikin keksi sairastua meistä ihmisitä puhumattakaan.

Ei kommentteja: