torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Matkan suunta -koti

Kotona ollaan. Matka meni mutkattomasti kolmeen muun koiran seurassa. Vähän mietitytti kun junassa ei ollut merkitty eläinvaunua. Aikookohan Vr poistaa lemmikkivaunut Helsinki-Tampere väliltä. Vaan päästiin silti matkustamaan siinä vaunussa mikä ennen on ollut lemmikkivaunu. Lemmikkitarra siitä oli selvästi raaputettu irti. Hmm... Saapa nähdä joutuuko sitä jossain vaiheessa matkustamaan eteisessä seisten tai joutuuko vaihtamaan kulkuneuvoa. Bussit kiertävät kivasti Turun kautta eikä ihan tekisi mieli lähteä neljän tunnin bussimatkalle kun matkustusaika pitenee kaksinkertaiseksi.

Muiskun matkustelut eivät olleet sujuneet yhtä rauhallisissa tunnelmissa, sillä hän oli osunut rähisevien ja vinkuvien koirien kanssa samaan junaan. Jäimmekin pohtimaan miten ihmeessä olemme saaneet omistamme niin helpot matkakumppanit. Kumpikaan ei voinut sanoa erityisesti panostaneensa matkustamisen opetteluun. Onni ja Leela ovat pennusta asti matkustaneet, mutta se ei selittänyt Tessan ja Amandan helpoutta, sillä Tessa matkusti ensimmäisen kerran junalla 10-vuotiaana ja Amandan vuoden ikäisenä. Ehkä meille on sattunut helppoja tapauksia.

Ihan kiva olla kotona, mutta... koiria on kovin vähän. Huomenna tosin saamme koiravieraan, joten luvassa on vähän säpinää. Viikonloppunakin on näyttely, jossa todennäköisesti piisaa koiria.

4 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Nappulat lähettävät KeTylle terkkuja.

n-elikot kirjoitti...

Koiran täyteistä viikonloppua ja onnea näyttelyyn!

-Pia-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos osanotostasi! Nyt on viikko opeteltu elämään ilman Arwen the Hurjaa ja talo tuntuu edelleen kovin tyhjältä...

(Sopiiko jos lisään linkin blogiini? Käyn täällä kuitenkin säännöllisesti kurkkimassa kulumisianne, noihin ländereihin kun olen hurahtanut.)

Adeina kirjoitti...

Lisää vaan ja mukava kuulla, että meillä on lukijoita :)