sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Puuhailuja

Me ollaan Onnin kanssa innostuttu ottamaan pieni tottistelueriä. Ensin tortaina kun ei päästy harjoittelemaan puomin kontakteja skeittirampille ja eilen agilityn lomassa otettiin pieniä harjoituksia. En tiedä tokosta mitään, joten se on vähän epämääräistä säätämistä vaan, mutta hauskaa meillä on. Onni on valtavan innoissaan. Todennäköisesti makkaroista... Pitää katsoa kuinka edetään. Joko räpelletään vähän aikaa kunnes kyllästyn tai aloitetaan ehkä kaverien kanssa harjoittelu.

Ollaan taas vietetty viikonloppu Kristiinassa. Rakensin eilen kaksi hyppyestettä. Ihan itse alusta loppuun. Lisäksi muokkasin minipuomin loppuun. Hellusen veli oli hakenut sirkkelin lainaan, joten jouduin sahaamaan käsisahalla kaikki laudat oikean mittaisiksi. On muuten kädet ihan poikki. Ja kaiken huipuksi poltin selkäni. Jummetun kipeä.

Vaan oli se sen arvoista.
Tytöt nauttii
Hyppy


Puomi on saanut pinnoituksen
Puomi on saanut pinnoituksen

Onni testaamassa
Onni testaa puomia

Lisäksi ollaan uitu ja saunottu. Merivesi on todella lämmintä. Koko porukka on käynyt uimassa. Amanda on nauttinut saunailustakin ja Kujekin piipahti toteamassa, että lämmintä on. Kesäistä menoa ja hyvällä fiiliksellä.

Ei kommentteja: