perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Uusia kasvoja ja uusia kuviota treeneissä

Hihhei! Meidän kentälle on tulleet verkolliset kepit! Suuri eläköön huuto S:lle&M:lle jotka jaksoivat väkertää verkot paikoilleen. Kokeilin niitä Kujeen kanssa. Eka kierros namia edellä kuljettaen ja sitten annoin muutaman kerran neidin itse pähkäillä että mistäs välistä pitikään mennä. Vähän idea jo hahmottui, muttei ihan täysin. No mikäs kiire meillä on opetellessa. Amandan kanssa en kokeillut verkkoja, en tiedä pitäiskö kokeilla vai ei. Katsotaan nyt. Vaan mahtavaa, että nyt pääsee treenaamaan tuollaisiakin.

Mulla oli molemmat tytöt mukana. Aloitin Amandan kanssa. Harjoituksena oli kakkosen kisoista pieni ohjauspätkä. 4 aidasta muodostui S-kuvio ja siinä oli vähän ongelmaa kun en oikein osannut sijoittua oikein. Amanda teki ihan hirveän pitkiä kaaria. Lopulta keksittiin miten ohjauksen sai toimimaan ja miten saan käännettyä Amandaa niin ettei se vedä hehtaarin loikkaa. Radalla oli myös pituus ja meitä ennen oli mennyt maksikoiria. Eipä muistettu pituutta korjata sen jälkeen medille sopivaksi, mutta iloisesti Ama loikkasi maksikokoisenkin.

Hiottuani Amanda kanssa ohjauksen kuntoon, tein saman pätkän Kujeen kanssa ja sehän meni heti oikein. Kuje hyppää paljon taloudellisemmin ja pienemmin kaarin automaattisesti. Eipä sitten sen kummemmin hinkattu sitä vaan keskityttiin keinun opettamiseen. Ei uskois, että samainen neiti meni edellisellä kerralla keinun ihan jäykkänä ja oli kokoajan valmis hyppäämään siitä pois. Joku vaihtoi vissiin jossain välissä Kujeen toiseen.

Mun vetämään ryhmään tuli uusi koirakko: muisku ja Leela. Meillä oli takanaleikkaamisharjoituksia ja Leela väsyi varsin nopeasti. Annoin muiskun valita toisen ländereistä, että saadaan vähän ohjaamisen opettelua kuitenkin. Amanda pääsi siis uudestaan kentälle ja meni tosi hyvin muiskun kanssa. Kenenkään muun matkaan se tuskin ois lähtenytkään. Jahka saan perehdytettyä muiskun tarkemmin ohjauksen saloihin, niin mullahan on Amalle vara-ohjaaja :D Loistavaa!

Tosi kiva päivä. Ei mitään suunnattoman hienoja suorituksia tullut läntsyille, mutta hyviä juttuja. Kujeen kanssa tehtiin kahta uutta (verkkokepit&keinu) ja Amandan kanssa tuli oivallus ohjaamisen suhteen. Mitään suurempia mokiakaan ei ollut.

Ei kommentteja: