perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Ah ihanaa, treenikausi alkoi

Päästiin eilen Aman kanssa aloittaan treenikausi. Oli nautinto! Uudesta kämpästä pääsee meidän treeni aikaan vielä yhdellä bussill sopivasti kentälle. Takaisin tullessa joutu vähän säätään, mutta eipä tuo haittaa, tulee hyvin tehtyä pitempi lenkeily siinä samalla. Meillä oli kivaa pientä rata pätkä, josta löytyi kepit ja kontakteja. Mä olin niiiiin tyytyväinen Aman keppeihin. Se pujotteli yhtä kertaa lukuunottamatta oikein ja sillä yhdellä kerralla taisin törkätä sen ekaan väliin aika syvälle, että sekin oli ohjaajakämmi. Yhden kerran saatiin jopa vähän vauhtia mukaan.

Pitkästä aikaa pääsin palkkaamaan kontakteilla ja pysäyttään pitemmäksi aikaa. Meillä oli kentällä A ja keinu. Kontaktit oli hyvät. Olin tosi iloinen ettei kisaaminen oo niitä sotkenu vaikken ole pitkään aikaan päässy niiltä palkkaamaan.

Ohjaaja oli paikoittain vähän hukassa, mutta Amanda oli upea. Kokeilin ekaa kertaa istuttaa sen ekan esteen taakse, koska meillä on lähdön kanssa ollut ongelmaa. Yllätyksekseni Amanda sekä istui käskystä, että myös pysyi paikoillaan. Jee! Ekalla kerralla tosin sain odottaa muutaman minuutin, että pomppiminen lakkasi :D Kivaa oli ja kiitokset uudelle koutsile treeneistä. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ja rapsutukset Kujeelle!
Nyt pitää helliä Kujetta kovin, ja kuiskutella vatsan tienoolle kaikkea kivaa. :)

Aurinkoista viikonloppua!

t. jettiläiset ja terkut miniälle tulevalta isoäipältä