perjantaina, huhtikuuta 17, 2009

Muuttamisia ja muutoksia

Uuteen kämppään on nyt saat avaimet ja käytiin jopa aamusella katsastamassa miltä paikka näyttää. Siivoamaanhan siellä piti heti ensimmäisenä alkaa. Eipä olleet edelliset tainneet tehdä muuttosiivousta, tai sitten siisteyskäsitys on vähän eri kuin meillä. Vaan ihana isolta kämppä vaikuttaa ja muutenkin mukavalta.

Tavaroita ollaan pakattu ja mun sänkykin piti kääntää pystyyn että saadaan laatikoita ladottua edes jonnekin. Aivan loppumattoman tuntuisesti on tavaraa. Huomenna ois tarkoitus aloittaa rahtaaminen uudelle asunnolle.

Koirat on vaikuttaneet rauhallisilta. Onni jäi Ouluun, pois muuton tieltä. Sehän stressaa vähän muuttamista. Se on aina ihan onneton pari viikkoa sen jälkeen kun tavarat on vaihtaneet paikkaa. Kujeelle muutto on ensimmäinen joten en tiedä mitä se tuumii. Pakkaaminen ei sitä suuremmin hetkauta kuten ei Amaakaan. Ne vaan kiipeilee laatikkopinojen päälle tyynyille ja vaikuttavat tyytyväisiltä siitä että niin mukavia petejä on niille järjestetty.

Leela sen sijaan reagoi vähän enemmän. Laatikot esiin kaivettaessa se kävi vähän pomppimassa ja seuraili loppuillan muiskua. Sen jälkeen Leela rauhoittui. Tai ainakin käytös rauhoittui, mutta valitettavasti mukaan tuli sisälle pissailu. Toivottavasti se loppuu jahka saadaaan muutettua. Ei ole kivaa kun pikkuinen on ahdistunut.

No kohta pääsee raahaan tavaroita...

Ei kommentteja: