torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Asunnon vaihto

Me ollaan hengailtu nyt parisen vuotta tässä nykyisessä asunnossa. Pikkuinen, sievä kaksio mielettömän hyvällä paikalla. Vaan alusta asti todettiin, että vähän pienihän tää on. Isompaa ollaan siitä asti muiskun kanssa etsitty, enemmän ja vähemmän innokkaasti. Ei oo ihan helppoa löytää sellaista kun on iso lauma koiria ja tiukat vaatimukset siitä missä kämpän pitäisi sijaita.

Nyt saatiin kolmio tuosta kilsan päästä. Se on melkein puolet isompi kuin tää nykyinen ja parin viikon päästä muutetaan. Sitten ei tartte kestää kerrostalokiusaajamummoja, eikä tuskailla tavaramäärän paljoutta. Itseasiassa kun yritettiin sijoittaa meidän huonehaluja uuden kämpän pohjapiirrokseen niin jouduttin toteamaan, että taitanee tulla aika avaraa.Kohta pääsee sisustelemaan. Mun pitäisi hankkia vaatekaappi. Sitten sänky pitäisi vaihtaa uuteen. Työtuoli ois hyvä vaihtaa. Kirjahyllyyn pitäisi hankkia lisää osia, sillä tällä hetkellä ei kaikki kirjat oikein hyllyyn mahdu ja lisää vaan tarttuu matkaan. Vanhojen huonekalujen paikat saatiin sovittua ja pitää niitä uusia miettiä sitten jossain vaiheessa. Ainoa akuutimpi ois vaatekaapin hankkiminen.

Kohta voi hyvillä mielin majoittaa ystäviä, kavereita ja sukulaisia kun vihdoin meille mahtuukin kunnolla yöksi. Voidaan ottaa koiravieraitakin ilman pelkoa naputtavasta mummosta. Me saataisiin remontoida tuota kämppää oman näköiseksi, mutta saas nähdä jaksetaanko sillä siellä oli ihan siistiä. Vaikka oishan se hauskaa.

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Onnittelut asunnosta! Muutatteko Hakametsän suuntaan? Ihme kun me ei olla törmätty useammin, vaikka asuttiin niin lähekkäin.

Mullakin on muuten nykyään koirablogi: http://tanjanlauma.blogspot.com/