lauantaina, joulukuuta 05, 2009

Vuoden viimeinen kuukausi

Niinpä sitä vaan vuoden viimeinen kuukausikin lähti käyntiin. Aika varkain. En ees joulukalenteria muistanut avata. Joululahjatkin ovat ihan vaiheessa. Noo on tässä kai hetki aikaa.

Huomenna olisi Kujeella vuoden viimeiset kisat. Maanantaina käytiin treeneissä ja Kuje oli ihana. Niin ja kamala. Palkkasin pehmopallolla. Kuje meni niin kierroksille, että nappas pallon sijaan hihaan. Ihan kiva mustelma tuli. Auts! Mutta se oli tosi makee kiitäjä ja sain pysymään hanskassa. Harjoteltiin tiukkaa pyörittämistä ja keppejä.

Sen jälkeen se on kotona vaan haaveillut. Istuu kaihoisa ilme naamallaan ja on niin odottavaa äitiä. Sekä purisee kaikille ja kaikelle. Läntsylenkillä käytiin tiistaina ja kesti aika kauan ennen kuin Kuje rauhoittui. Ainakin viisi minuuttia haukkua, purinaa ja purputusta. Se rähähti jopa takaisin Foxille, mikä on hyvin epäkujemaista. Kuje yleensä vähät välittää muiden pomoiluista.

Eilen vetämieni harkkojen jälkeen Kuje pääsi vähäksi aikaa kentälle, mutta se oli ihan fletku. Narupallo kiinnosti, mutta ei siinä mitään kipinää ollut. Tarkoitus oli ottaa pari hyppyä ja putki iloisella palkalla, mutta Kujetta kiinnosti oikeastaan vaan haaveilu. Että en odota huomista mitenkään kovin toiveikkaana.

Ei ollut lainkaan huonompi juttu, että Kuje rauhoittui sen jälkeen kun se oli astutettu, mutta nyt kun sitä ei ole astutettu niin tälläinen haaveilu ja haahuilu on varsin ärsyttävää. Toisaalta se on kotona kauheen ihana kun se ryömii syliin ja on maailman suloisin pikkuländeri.

Huomisiin kisoihin tavoitteet on vaan pitää hauskaa. Toivon, ettei olisi ihan lapaskoiraa matkassa, mutta jos on niin olkoot. Tää vuosi on sen jälkeen pulkassa. Toisaalta jos se on ihan lapanen, niin ei tartte pelätä, että karkais mulla hanskasta. ;D Että puolensahan silläkin.

Kuje kontaktilla

Amandalle on ens vuodelle asetettu tavoitteet meiän koutsin toimesta. Pujottelu pitäis saada neljään sekuntiin. Mun eka ajatus oli, että ihan utopistinen tavoite meille, mutta sitä nyt lähdetään hakeen. Otettiin maanantaina molempien tyttöjen kanssa keppejä hihnassa ja alun takkuilujen jälkeen se alkoi toimia. Tätä siis jatketaan. Ei tee huonoa saada Kuiskiksen pujotteluakaan nopeammaksi.

Toinen mihin pitäisi satsata on pysäytyskontaktit. Amandalla ne jossain vaiheessa toimi, jopa kisoissa, mutta johtuen ohjaajan leväperäisyydestä on molemmilla nyt ihan juoksukontaktit, eikä mitään ideaakaan pysähtyä. Kujeella ei oikeastaan missään vaiheessa oo pysäytyskontaktit ollukaan. Kyllähän ne ihan kivasti on kontaktit kisoissa ottanu, mutta jos niille koskaan ikinä tulee vauhtia niin saatetaan olla pulassa. Toisaalta kun mä oon tälläinen himmailija-varmistelija ohjaaja, niin mahtaako noihin saada vauhtia taiottua.

Pitäiskö laittaa kolmanneksi tavoitteeksi vauhti ja irtoominen. Niin ja ois ehkä hienoo oppia kaikkia uusia ohjaustekniikoita. Se vois tosin olla ohjaajaan tavoite.

Ei kommentteja: