torstaina, joulukuuta 31, 2009

Vuoden viimeinen päivä

Onpas ollut mukavaa viettää pitkää lomaa. Kaksi viikkoa poissa töistä tuntuu niin palkassa kuin hermoissakin. On ollut niin ihanaa levätä. Ensimmäisen viikon olin lomautuksella ja nyt tämän viikon olen kuluttanut loppu vuoden pekkasia.

Jouluaatto vietettiin koiruuksien kanssa Tampereella rauhallisissa merkeissä ja sen jälkeen piipahdettiin Paraisilla mistä porukat oli vuokranneet mökin viikoksi. Samalla reissulla tuli nähtyä kaverin joulukissanpentu. Aivan valloittava pikkuinen ja niin rohkea.

Kuje avaa pakettia

Koska Parainen on ihan kivenheiton päässä Liedosta niin oli pakko käydä möllikisoissa kokeilemassa miten Onni vielä muistaa agilityn. Ja herrahan meni vallan hienosti. Tehtiin nolla ja ehdittiin vieläpä ihanneaikaan. :) Onnilla oli hauskaa, vaikka ei se ihan täysi viitsinyt painaltaakaan. Putkissa se tallustelu niin, että olin jokaisen kohdalla varma, ettei glenniherra aio sieltä tulla pois lainkaan.

Onnimonni

Otin Amankin kanssa radan, mutta se oli ihan fiasko. Ams keksi säikähtää putkea eikä suostunut menemään sinne lainkaan. Mun kolmosen koira... Ois pitäny jättää väliin, mutta halusin testata kontaktit. A:n kontakti olikin hyvä, mutta puomille asti ei päästy.

Maanantaina nautiskeltiin pitkästä aikaa agitreeneistä. Koirat on ollu parisen viikkoa ihan totaalitauolla ennen noita möllikisoja. Kuje loisti treeneissä ja koutsi jopa kehui sen vauhtia kepeillä. Tauko on selvästi tehnyt hyvää. Se oli ihana ohjattava. Amakin sai kepeiltä kehuja, vaikka on myönnettävä, että ne on yhä hitaat. Sain kuitenkin vedätettyä sitä ja pääsin aika pitkälle sen edelle ilman, että Ama lopetti pujottelua.

Kontakteja otettiin hihnassa. Tein huomion, että Ama pysähtyy kontaktille hyvin jos ite jarrutan. Se vaan ei ollu se juttu mitä haettiin. Jos juoksen ohi, niin tyttö ei pysähdy. Treeniä tarvitaan. Kujeella ois lauantaina kisat ja sanonpa, että kontaktit ei kyl oo vielä kuosissa. Pahus! Nyt pitäis päättää, että vaatiako pysähtyminen, vai sallia lepsumpi pelkkä kosketus.

Kuiskis

Hauskaa uutta vuotta lukijoille!

1 kommentti:

jaana kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!!!
Annan vinkin kontakteille: jos haluat lopulta kisata ilolla koiran kanssa, jolla on varmat kontaktit, tee sen eteen töitä NYT. Mitä teet 3-luokassa koiralla, jonka radoilla saat joka kerralla pelätä virheitä kontakteilla...?