sunnuntaina, maaliskuuta 07, 2010

Kuje 3.luokkaan

Tuloksia lauantailta
Ire hyppis: 10 (2 rimaa)
Kuje hyppis: nollavoitto
Kuje agirata: HYL
Amanda agirata: HYL
Amanda hyppis: HYL

ja sunnuntailta
Kuje agirata: nollavoitto, SERT ja 3.luokkaan
Amanda agirata: noin 33, 2 kielto ja semmoiset 23 sekuntia yliaikaa, sij.3
Amanda agirata: HYL
Kuje agirata (medi3): HYL

Kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan. Aika rankkaa, kun lauantainakin oltiin kisapaikalla ykkösluokasta kolmosluokkaan asti. Mutta niin vaan kannatti lähteä taas Ouluun. Jokainen luokkanousu on mun koirilla tapahtunu Oulussa. Oisko se hyvä karma tai jotain. Tääkin kisaamaan lähtö oli vähän sellainen extempore. Poikaystävä oli suunnitellu jotain menoja lauantaille, joten mä tietty tsekkasin kisakalenterin, että keksis ittellekin jotain tekemistä.

Kuje ja ruusukkeet

Analyysia ja videoita

Kujeen hyppis (klik)
Medi2: Nollavoitto

Meillä meni Kujeen kanssa lauantain hyppyrata oikein kivasti. Vähän mulla paikoittain oli ohjauksen kanssa ongelmaa, mutta kaiken kaikkiaan jopa ihan kohtuullinen ohjaus. Oon ihan sikatyytyväinen kun Kuje kesti kepeillä takanaleikkauksen. Viime kuussa moinen ei onnistunu lainkaan. Harjoittelusta siis on hyötyä!

Amandan agirata (klik)
Medi3: HYL (3 kieltoa+ lentokeinu)

Alussa sain vielä pakan pysymään kasassa, mutta ihan selkeästi ekan virheen jälkeen hajos ihan totaalisesti taas ohjauskin. Videosta näkyy miten mä näytän suoraan A:lle, vaikka käskytän rengasta niin ihan turhaa kun Ama on jo bongannut A:n. Se vaan on niin kiltti pieni koira että mun pysähtyminen saa sen hienosti kiertään renkaan. Me ollaan tosi hyviä tässä oho, eipäs ku, älä vaan hyppää sitä väärään suuntaan jutussa. Ja seuraava virhe kun Amandaa ei vaan voi ohjata niin myöhässä. Mutta puomin kontakti on hyvä. Sen jälkeen lopetan ohjaamisen. Joopa joo.

Amandan hyppis (klik)
Medi3: HYL (3 kieltoa + väärä rata)

Mulla hajos pakka jo siinä vaiheessa kun käännyin kattomaan Amandaa lähdössä. Rata oli silkkaa söhläämistä, mutta Aman vauhti kiihtyi kepeillä loppua kohden mistä oon niiiiiin tyytyväinen. Mä olin jotenkin taas niin hermona Amandan radoilla. Ja Ams törkeästi nousi molemmilla kerroilla, mitä en tajunnu ennen kuin katoin videot. Mutta oli se kaikkinensa hauskaa. Mua alkoi kauheasti naurattaa omat mokailut ja videon lopussa kuulen omasta äänestä miten mua nauratti. Oon mä aika kehno ohjaaja, vaan minkäs teet. Koira on kummiski iloinen.

Kujeen agirata (klik)
Medi2: Nollavoitto, sert, nousu kolmosluokkaan

Nousurata mulla on videolla, mutta kolmosten starttia ei kukaan kuvannut. Se ois itseasiassa ollut kivempi saada nauhalle, koska mun mielestä se meni paremmin, vaikka alussa möhlin Kujeen ihan väärään paikkaan ja se luikahti hipaisemaan puomia. Tää viimeinen kakkosluokan rata me otettiin kontakteja varmistellen. Puomin kontakti oli hyvä, A:lta vapautin nopeasti, liiankin ja vedin sen sinne alas kädellä, vaikka ei pitäny, ja keinulla unohdin käskyn. Aivot meni keinun kohdalla tilttiin ja möngersin jotain tosi epämäärästä. Ei kauneinta ohjausta, mutta Kuje oli oikein hieno koira.

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Onnea :) Kisoissa nähdään!

Pia kirjoitti...

Paljon onnea Kuiskis, kartturi ja huoltojoukot :)! Kisat meni hienosti!

Kipa kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta!!

Jermu-länderi kirjoitti...

Vau, onnittelut noususta!

-Veera