perjantaina, heinäkuuta 16, 2010

Helteisiä päivityksiä

Blogipäivitykset laahaa taas niin jäljessä. Toisaalta tuntuu ettei sitä olla ees mitään sen kummempia tehty. Oulussa käytiin hakemassa Kujeelle parit EH:t. Näyttelyiden osalta ei menny ihan nappiin, lauantaina ei ravi sujunu ja sunnuntaina ei seisominen oikein ollu nättiä. Mutta Oulussa oli kivaa ja oli niin ihan päästä mereen uimaan. Koiratkin nautti.

Ama ui
Amanda yllätti mut iloisesti uimalla sievästi ja paljon. Se jopa haki innoissaan lelua ja palloa. Se niin paranee vanhetessaan <3

Pila polskuttaa
Pila veti ekalla kerralla ittensä uppeluksiin Iren perässä. Houkuttelulla meni uudestaan veteen ja uiskenteli. Tyyli on vaan aika pysty, mutta jahka saisi harjoitusta niin eiköhän tuo oppisi uimaan.

Ire ja Kuje uimassa
Ire oli porukan uimamestari. Se jaksoi sitkeästi hakea palloa. Otettiin sen kanssa kilpailu kumpi kerkiää pallon luo nopeammin ja Irehän sen selkeästi voitti. Eikä varmaan ees yrittäny täysiä vaan löysäili mun iloksi.
Kujekin ui lauantaina hyvin, mutta sunnuntaina se tapaili lähinnä pystytyyliä. Kuiskis sukelteli ihan urakalla pallon perään. Sen touhuja välillä kattoessa saattoi vaan todeta, että tytär on periny äidiltään juttuja, vaikka melkein tuntui että välillä ne meni ihan ristiin ne perimiset.

Talolla rakentelut ei suuremmin edisty. Poikaystävä purki saunasta lauteet ja rakensi sinne uudet. Vielä ei olla kokeiltu että toimiiko ne. Mä puolestani keskityin olennaiseen ja päällystin invarampin, niin että päästään harjotteleen kontakteja vaikka joka päivä.Tähän mennessä edistystä ei juuri ole ollut. Kuje on ihan toivottoman pihalla. Se joko juoksee läpi tai sitten himmailee holtittomasti. Ama taas pysähtyy liian ylös ja paineistuu herkästi. Niillä ei ole mitään valoa päässä tän suhteen. Sen sijaan kun kokeilin mitä Pila tekee, niin pikkutyttö tajus idean heti. Vaikka eihän se niin pikkuinen oo kun aloitti keskiviikkona toiset juoksunsa. Mikä on hyvä, koska nyt V pääsee läntsyleirille kun molemmilta koirilta loppuu juoksut sopivasti ennen sitä.

Treenaamiset on jääny aika vähälle muutamaa kotikontaktin ottoa lukuunottamatta. Me ollaan V:n kanssa eri vuoroissa niin kentälle pääseminen ei oo ihan helppoa. (Ja taas käy mielessä ajokortin hankkiminen.) Työpaikalla lämpötila kohoaa sinne +37 asteeseen iltavuorossa, niin jotenkin aika hyvin on mehut imetty. Ja kun siihen päälle aika menee julkisissa liikkumiseen, niin ei jaksa ees harkita kentälle lähtöä. No jospa sitä saisi pari hyppyä kyhättyä kasaan niin vois illalla/yöllä tehdä jotain pientä omalla pihalla.

Ai niin oishan mulla irtokepit jotka sain maalattuakin. Eipä niillä oo mitään tehty, vaikka ois mitä loistavin tilaisuus harjotella Aman kanssa. Helle on ehkä sekoittanut pään kun ei ajatus kulje.

Ei kommentteja: