lauantaina, heinäkuuta 31, 2010

Treenejä ja elämää

Mun kännykän ja läppärin välillä oli kommunikaatio katkos. Poikaystävä sai kummiskin ne taas jutteleen. Se on semmoinen diplomaatti :D Nyt taas pelittää ja voi vaikka päivittää bloginkin.

Viikon takainen agitreeni

Pitkästä aikaa Pila pääsi ohjattuun treeniin ja ehkä taukoilu on tehnyt sille ja mulle hyvää, sillä treenit meni hyvin. Meillä oli hyppytreeniä, jonka vaikein osuus oli saada Pila istumaan. Piu hyppäs suorastaan sulavasti. Kouluttajakin sanoi kohtuulliseksi hyppäämiseksi. Ratapätkät ei ollu mitkään kaikkein helpoimmat, mutta nekin saatiin viilattua kohdalleen. Suora putki josta käännyttiin parille hypylle välistä vetoon ja toisella kierroksella takaakiertoon. Pila kulki tosi helposti mukana ohjauksessa ja virheet mitä tuli, oli pääasiassa mun omassa ajoituksessa, joka tuppasi alkuun olemaan vähän myöhässä. Mun perisynti.

Lopuksi otettiin pari kertaa puomia yksittäisenä esteenä. Jos jään taakse, niin Pila ei osaa pysähtyä oikeaan kohtaan vaan jää liian ylös. Pysähtyy ehkä mun liikkeestä? Kun juoksin selkeästi puomin ohi, jäi Pila todella hienosti 2on-2off asentoon. Se oli aikas makee. Kertaakaan ei juossut läpi. Ei edes silloin lähtenyt kontaktilta ilman lupaa kun Kuje karkasi ja tuli puomin Pilan perässä. Paremmin Pila nökötti puomilla odottamassa palkkaa kuin Kuje joka pysähtyi vasta maahan.

Pila puomilla

Edellisen edellinen viikonloppu

Ylitöitä tehdessä aika jotenkin kummasti menee töissä, eikä sitä sen lisäksi ehdi oikein muuta tekemäänkään. Lomaan on vielä ikuisuus. Talo näyttää melkein samalta kuin alussa, paitsi että ehkä vähän sotkuisemmalta. Viikonloppuna vanhemmat kävivät tuomassa kasan huonekaluja. Mulla on niitä paljon jo ennestään muttei tämmöisiä samanlaisia vielä ollut. Olohuoneen kirjahylly on just siinä mihin se lauantaina kannettiin ja eteisen kaapissa on yhä teippi pitämässä ovet matkan ajan yhdessä.

Tämän viikkoiset treenit

Tiistaina harjoiteltiin poispäinkäännöstä ja putkijarrutusta. Poispäinkäännös opittiin, mutta putkijarrutusta Pila ei tällä treenillä tajunnut. Piu oli taas mahtava. Tehtiin pidempi pätkä lopuksi ja tuntui tosi hyvältä meno. Poispäinkäännös toimi radan osana moitteettomasti. Mulla oli putkelle käskyttämiset liian myöhässä ja niitä piti korjailla. Sylkkärikään ei ekalla kerralla onnistunut, ja toisella sain Pilan vaan ponkasemaan syliin. Ei ihan sellainen sylikäännös kuin oppikirjoissa ;D Mutta kun annoin tilaa ja ohjasin rauhallisesti saatiin aikaan hyväkin ohjaus myös tälle liikkeelle. Tykkäsin kovasti treenistä. Mun pitää vaan sitkeästi harjoitella ajoitusta, sillä olen paikoitellen tosi pahasti myöhässä ja Pila ei anna sitä anteeksi. Se on mennyt jo.

Piu

Torstaina otettiin muutama toisto puomille ja perjantaina harjoiteltiin vähän keinua. Ohjaamisen lisäksi ihan yksittäisissä esteissä on opeteltavaa. Tiistaina me otettiin hihnassa A:ta ja Pilan mielestä koko homman idea oli alussa hypätä koko esteen yli. Vähän on hiottavaa. Kontakteista puomi alkaa olla suurinpiirtein hallussa, loput ovat ihan vaiheessa. Vaan mikäs kiire tässä on opetellessa. Kepeillä ollaan harjoiteltu verkkojen kanssa. Nyt on kaksi kaarta poistettu ja pujottelu näyttää tältä:

* Pila pujottelee

Muuta elämää

Noin muuten päivät kiitää eteenpäin. Vielä pari viikkoa ennen kesälomaa. Töissä on tuskaisen kuumaa ja työpäivien jälkeen kaikki mehut on imetty. Ei jaksa oikein tehdä mitään. Talolla on kylppäriremontti aloitettu. Vessassa on pönttö, mutta ei mitään muuta. Olohuoneesta on revitty yksi kaappi, jonka vuoksi lattiassa on reikä. Se pitäisi paikkailla ja seinään pitäisi saada muutama levy. Sen jälkeen voisi laittaa vanhempien tuomat hyllyt paikoilleen ja olohuone voisi ehkä näyttää joltain muulta kuin hirveältä sekasotkulta. En ole vieläkään saanut keittiöön suunnittelemiani hyllyjä. Mikään ei oikein etene. Sauna on sentään uusien lauteiden kanssa testattu ja löylyt on hyvät. Ehkäpä kesäloman jälkeen on enemmän energiaa...

Ei kommentteja: