tiistaina, marraskuuta 23, 2010

Sairasta

Viikonloppu oli mukava. Oli kavereita kylässä ja oli jotenkin niin rentoa. Leivottiin omituisia muffinisekoituksia ja shoppailtiin Ikeassa. Ostin tosi söpön pehmolelun koirille. Ajattelin, että jos vaikka käyttäisi Pilan palkkaamiseen. Pikkuneiti varastikin sen, kun selkäni käänsin ja yritti palkkauttaa itsensä kiskomalla sitä treenitaskuhameen takataskusta. Treenikaveri otti siitä lelusta kuviakin. Meillä oli varsin hauskat sunnuntaitreenit :D Hyvät seurakaverit ja huumorintajuiset ryhmäläiset on ihan parhautta.

Kuje oli sunnuntaina aikas ärhäkkänä Cellolle. Mielessä kävi, että joskos sillä alkaa juoksut, vaikka laskeskelin, että ne ois vasta joulukuussa lähempänä tammikuuta tulossa. Maanantaina aamu meni töissä ihan kivasti, mutta puolessa välissä päivää katos totaalisesti voimat. Menin työterveyden kautta kotiin ja sain yhden päivän sairaslomaa, joka toivottavasti riittäis. Ei tekis mieli nyt suuremmin sairastella. Koko viikon alku meni ihan sekasin ja suunnitelmat kaatu. Jos sairastella täytyy niin loppuviikko ois sopinu paremmin.

Kujeen virtsanäytteen tulokset oli puhtaat. Kurjempi homma. Nyt kuukausi mennään K/D ruoalla ja katsotaan mitä veriarvot sitten näyttää. Surkean maanantain kruunas se, että Kuje todella aloitti juoksunsa. Cello oli todellakin ainoa, joka ilahtui siitä.

Fiilis on matala. Maanantai oli kaikkineen sellainen katastrofipäivä, ettei mitään järkee. Ehkä se nyt oli pohja ja pitää vaan alkaa kipuamaan ylöspäin. Kaivaudun osan ländereiden kanssa sängyn pohjalle potemaan. Vain osan, koska täällä leikkaamattomia uroksia ja narttuja.

Ama

1 kommentti:

Welmuset kirjoitti...

Jaksuhaleja ja voimia sinne ! Mulla on kiertänyt kaikki flunssat ja vatsapöpöt kohta kaksi kuukautta .. on niin ottavainen alusta kun jo valmiiksi väsynyt ja kipeä !
Koiruuksille terkkuja , Suzalla juoksut jotka kestäneet jo 3 viikkoa ja mikälie hormonipläjäys kun tuntuu etteivät lopukaan ..
t. Welmuset