maanantaina, toukokuuta 30, 2011

Heräämisiä

Blogi on jäänyt aikas vähälle huomiolle taasen. Olin pari viikkoa korvatulehduksessa, joka oli muuten ihan kamala ja sitkeä tauti. Multa meni kaksi agilityviikonloppua sivusuun ja samalla iski agimasennus. Nyt ei ookaan kisoja oikein tiedossa. Koirista Ama ja Kuje kävi kyllä kisailemassa, Pilan tuloksiin merkittiin POISSA, joka onkin sille yleisin tulos tällä hetkellä. V tehtaili Aman kanssa oikein hienon nollankin, että koirilla meni hyvin. Kuje jopa starttaili kahden eri ohjaajan kanssa.

Sen jälkeen kun palasin sairaslomalta töihin, niin en muuta oo tehnykään. Viikonloppu meni töissä ja tahti jatkuu torstaihin asti. Torstaina pitäisi talkoilla seuran kisoissa ja sit taas perjantaina töihin. Hohhoijaa. Vaan pitää nyt painaa ennen kesälomaa, että saisi kerättyä remonttikassaa. Jahka heinäkuu alkaa, niin sitten on aikaa lomailla koko kuukausi.

Kai tässä pitäisi pikkuhiljaa herätä kesään. Silloin kun vaivuin sängyn pohjalle oli ihan talvi, satoi jopa lunta samalla viikolla. Ja kun vihdoin nousin, niin onkin ihan kesä ja puut täynnä lehtiä ja ihmiset sortseissa. Vielä en oo viikossa päässyt mukaan kesään, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa taas nousta. Agitreeneihinkin oon päässyt ja maistui niin mannalta pitkän tauon jälkeen.

Talolle ois jonkun verran remonttisuunnitelmia hahmoteltuna. Saapa nähdä kuinka montaa niistä tänä kesänä lähdetään toteuttamaan. Todennäköisesti sähköt on pakko toteuttaa, pihan laitto ois se mitä eniten haluaisin (siis agikenttä ja salaojat, kasvihuoneen suhteen oo valmis odotteleen) ja ulkokuoren uusiminen ois pihaa välttämättömämpi, toinen päätyseinä kun on aikas kärsineen näköinen. Uusi varasto pitäisi saada talven aikana kaatuneen tilalle. Kylppäri pitäisi tehdä loppuun, se on yhä vaan kesken, kun ei olla löydetty täydellistä kaapistoa. Niin ja kun aletaan miettiä, niin pitäisi päättää mitä tekee sen takan suhteen, ottaako vai eikö, joka taasen vaikuttaa siihen, että keittiö pitäis laittaa uusiksi. Niin ja yläkerta ois kiva saada inhimillisen näköiseksi, mutta sitä ennen pitäisi tietää, että tehdäänkö katolle jotain vaiko ei.

Eipä lopu omakatitalossa hommat. Tähän mennessä oon saanut hankittua olkkariin uuden kesämaton. Alkuhan sekin ;)

Ei kommentteja: