maanantaina, marraskuuta 21, 2011

Länderipitoinen viikonloppu

Ensimmäinen pidempi autoilumatkailu on selvitetty. Enkä eksynyt kuin kaksi kertaa. Autolla eksyminen on ihan erilaista kuin kävellen tai pyörällä. Paitsi ettei sitä voikaan ihan tuosta vain kääntyä ympäri, niin siihen kuluu myös aikaa. Ekan eksymisen tajusin ajettuani melkoisen matkan ja todetessani, että ympäristö näyttää oudolta. Katsoin kännykällä missä oikein olen ja selvisi, että olen matkalla Poriin. Toiseen eksymiseen ei riittänyt pelkkä kännykän kartta vaan oli pakko soittaa apua ja ajo-ohjeita. Noo... Tulihan hitusen lisää ajokokemusta.

Lauantaina oli ensimmäinen länderien roturisteytysprojektin toimikunnan kokous. Oli hyvä kokous. Projektista varmaan enempi tulee tietoa Länderi-lehteen aikanaan. Jäsenkysely toivottavasti mahtui seuraavaan lehteen. Myönnän olevani kiinnostunut ja innostunut projektista. Aika näyttää mitä saadaan aikaan.

Jos länderiväkeä tuli bongailtua lauantaina, niin sunnuntai olikin ehkä enemmän länderien bongailua. Piun kanssa käytiin kisailemassa pari starttia ja siellä oli ykkösissä Pilan lisäksi myös Eppu ja Poko. Se on aina niin kiva nähdä kisapaikalla rotutovereita. Kipan luona sit vilisi ländereitä enemmänkin.

Pilan lisäksi Tapalla oli aikamoinen viikonloppu kun se sai kokea kaikkea jännää. Lauantaina Make ystävällisesti vei mut Helsinkiin (en ois ehkä selvinny sinne ite) ja samalla Tapsu pääsi mukaan kyläilemään Maken matkassa. Sunnuntaina Tapa sit sai jäädä Kipan hoiviin, mutta sillä oli kyllä silloin Kuje tukena. Joskin Tapa oli leikkinyt siellä sutta ja ulvonut meidän perään. Teki kyllä hyvää Tapalle tälläinen sosiaalistamisreissu. Toi sen murkkuikä on aika kamala, joten sitä on hyvä shokeerata.

viivi ja kuje BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: