lauantaina, toukokuuta 12, 2012

Tapa Tampereen näyttelyssä

Tapa kävi pyörähtämässä Tampereen näyttelyssä. Mentiin ajoissa paikalle, että Tapsu ehtisi tottua hälinään. Me oltiin molemmat aika pihalla ensimmäinen tunti, että siinä mielessä oli hyvä olla ajoissa paikalla. Aikataulut vaan kehässä ei ihan pitäneet paikkaansa, vaan se oli useamman tunnin myöhässä. Onneksi oli länderiväkeä ja muita tuttuja paikalla, niin saattoi edes höpistä.

Vähän ennen kehän alkua Tapa alkoi olla tosi tylsistynyt. Se alkoi pomppia ja repiä hihaa. (Aivan, jotenkin saan opetettua nämä pahat tavat kaikille koirille....) Onneksi olin ottanut mukaan lelun ja saatiin purettua leikkiin vähän turhaa energiaa.

Kehässä Tapa menikin tosi nätisti ja rennosti. Se oli pöydällä mahtava. Antoi katsoa hampaat ja ennen kaikkea oli rento tutkittavana, vaikka mua jännittikin siinä vieressä. Hyvä Taps! Edes takaisin ravaamisessa tuli vähän pomppuja. Onneksi ympärijuoksu oli mennyt ihan puhtaalla ravilla. Tapaa on kiva viedä kun se ravaa aina. Ei tartte miettiä miten saa vaihdettua peitsiltä raville. Seisomisessa alettiin olla molemmat aika pitkästyneitä kun tuomari arvosteli pitkään ja hartaasti. Erittäin tyytyväisiä ollaan, esiintyminen meni hienosti ja arvosana oli parempi kuin osasin odottaa.

Tapa JUN EH, JUK1
Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen
"Erittäin hyvin kehittynyt, lihaksikas ja jäntevä narttu. Selkälinja hieman kaareva ja liikkuessa taipumusta takakorkeuteen. Hyvä luusto. Täyteläinen rintakehä. Tummat, melko pienet silmät. Hieman haja-asentoiset korvat. Etukäpälät kääntyvät hieman ulos ja takaliikkeet jäävät rungon alle. Häntä kaartuu voimakkaasti selän päälle. Ranteet saisivat olla joustavammat. Niukka karkea karva. "
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä


tapsu

Ei kommentteja: