tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Yhtä sun toista puuhaa

Lumi on vihdoin sulanut pihasta. Oksien, lehtien ja neulasten täyttämä kenttä on paljastunut ja kaipaa epätoivoisesti siistimistä. Inhoan syvästi kolmea puuta pihassa, niitä kahta kuollutta koivua, joka pudottavat oksia ja sitä ilkeää lehtikuusta, joka syksyisin varistaa neulasensa suoraan kentälle. Ehkä ne saadaan kaadettua jossain vaiheessa pois. Sitä odotellessa joudun vaan siivoamaan kenttää haravan kanssa.

Meillä on taas piisannut kiireitä koirajutuissa. Joka välissä on jotain. Kalenteri on aika täyteen ympätty pitkälle kesään. Erityisesti viikonloput. Niitä ei tunnu olevan tarpeeksi.

Viime viikonloppu meni koiramaisissa menoissa. Lauantaina V lähti Kujeen kanssa luonnetestiin, mun suunnatessa Pilan ja Amandan kanssa agikoulutukseen. Sunnuntai vietettiin agikoulutuksessa yhdessä koko perhe.

Laitan Kujeen luonnetestistä ihan oman postauksen jahka saan videot jossain vaiheessa nettiin asti. Mulla on vähän teknisiä ongelmia niiden kanssa. (Huom, jos blogia lukee joku, jonka video mulla on, niin laittelen niitä tuleen teille jakoon, kun saan siirrettyä nettiin.)

Tässä lyhykäisyydessään Kujeen pisteet.

Toimintakyky: +1 (kohtuullinen)
Terävyys: +3 (kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua)
Puolustushalu: +1 (pieni)
Taisteluhalu: -1 (pieni)
Hermorakenne: +2 (tasapainoinen)
Tempperamentti: +2 (kohtuullisen vilkas)
Kovuus: +1 (hieman pehmeä)
Luoksepäästävyys: +3 (hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin)
Laukauspelottomuus: +++ (laukausvarma)

Yht. 162
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: