torstaina, toukokuuta 24, 2012

Vieraita

vieraita

Viikonloppuna meillä oli vieraita, niin ihmisiä kuin koiriakin. Leela ja Camo on meidän koirille tuttuja, mutta Nala taisi olla uusi tuttavuus. Hyvin mahtui seitsemän koiraa taloon.

Viikonloppu meni aika hyvin agikisoissa talkoillessa. Ei paljon tarttenu vieraidenkaan viettää. Toivottavasti tulevat toisen kerran niin ehtii vähän enemmän höpistä. Nyt meni aika englantia takutessa.

Meillä oli kymppivuotiskisoissa kaksi ulkomaista tuomaria ja käytettiin puhumiseen englantia, vaikka toki ruotsalaistuomarin kanssa olisi voinut puhua ruotsiakin. Yllättävän hyvin sujui munkin osalta englannin puhuminen, vaikka pelkäsin sitä jo etukäteen kun olin joutunut jonkun vastaavan ratahenkilön tehtävään.

Oli mukavaa pitkästä aikaa olla mukana kisajärjestelyissä. Siinä saa aina uutta näkökulmaa ja oppii. Lisäksi tuomarit oli tosi mukavia tälleen työntekijän näkökulmasta ja seuran henki on niin hyvä, että talkoissa viihtyy, vaikka se onkin rankkaa ja on seuraavan viikon ihan poikki.

Mun tarttis vissiin pikkuhiljaa opetella ajamaan asuntoautoa. Jos vaikka lähtis sillä kisoihin. Tai ei se kuulemma oo asuntoauto vaan asuntoauton poikanen :D


BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentti:

Jenna kirjoitti...

Ai täällä on Nalastakin juttua :). Pitkästä aikaa eksyin sinun blogiin!