tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Aika mennä porskuttaa

Viime viikko oli ja meni. Meillä oli varsin työ ja koulu painotteinen viikko ja koirat jäivät pikkaisen paitsioon. Niille ei tullut keksittyä mitään extrapuuhailuja (paitsi Onnin purkkiruoka). Laitoin Onnin ruoan suljettuun purkkiin ja se onneton sai sitten kaivaa ruokansa sieltä. Tosin Onnista puuha taisi olla hauskaa.

Perjantaina hylkäsimme arjen huolet ja porukat tulivat meille kylään. Vanhempani ja pikkusiskoni Kotiorja ajoivat Oulusta asti piristämään meitä. Viikonloppu olikin täynnä kaikkea puuhailuja. Saimme myös hyvin surullisia uutisia sukulaisilta.

Muisku meni Leelan kanssa pippaloitsemaan omaan kotikotiinsa ja neiti Tiukkatäti oli kuulemma käyttäytynyt erittäin hyvin. On tainnut meidän bilettämisemme tehdä sille hyvää. On meillä tainnut lähes joka viikko joku olla kylässä.

Amanda ja Onni keskittyivät perheeni hurmailuun. Sunnuntai-aamuna äiti kävi niiden molempien kanssa erikseen lenkillä. Aluksi hän oli sitä mieltä, että Amandan kanssa on mukvampi mennä lenkille kun se on niin kiltti ja Onni aikoo kuitenkin heittäytyä rasittavaksi. Vaan lenkkien jälkeen Amanda sai tuomion rasittava koira ja Onni oli käyttäytynyt moitteettomasti. Sellaista se joskus tuppaa olemaan.

Minulla olisi jänniä uutisia, mutta en kerro niitä vielä vaan vasta myöhemmin kun näen, että toteutuvatko ne. *pomp pomp*

Ei kommentteja: